Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, máte někdo zkušenost odebrani obou vaječníků u malého dítěte?
@Lisa22 píše:
Nikdy jsem to nedělal ale mohu tu operaci zkusit ![]()
@Lisa22 píše:
Proboha proč by to někdo dělal?
![]()
Dokázala bych pochopit kdyby to byla nutnost třeba kvůli nádoru nebo tak, ale i tak je to šílený zásah do hormonální rovnováhy.
@Gracetheworld píše:
Proboha proč by to někdo dělal?![]()
Dokázala bych pochopit kdyby to byla nutnost třeba kvůli nádoru nebo tak, ale i tak je to šílený zásah do hormonální rovnováhy.
no přesně, nic jiného než rakovina snad není důvod, a ani o rakovině vaječníků u dítěte jsem nikdy neslyšela ani nečetla
@Gracetheworld Bohužel má dcera (4roky) má za sebou nyní druhou operaci,.Měla torzi vaječníku, jednou před rokem a nyni teď a i přes všechnu snahu doktorů o oba vaječníky přišla. Proto se ptám zda někdo máte podobnou zkušenost.
@Lisa22 tak to je mi líto, jak říkám, pokud to bylo z lékařského hlediska nutné, tak se nedá nic dělat.
V úvodním příspěvku jsi to nenapsala že se jednalo o nutný zákrok že zdravotních důvodů. Tady si totiž v záplavě trollů člověk nemůže být jist.
V každém případě toto je tak ojedinělé, že pochybuji o tom že tu někdo má podobnou zkušenost.
Musíš se informovat u lékařů co čekat do budoucna, jak to bude s hormony a tak.
Držím palce ať to holčička zvládá co nejlépe ![]()
No ked pominieme ze je akosi nepredstavitelne aby k tomu doslo inak ako hrubou chybou lekara tak je mi malej neskutocne luto. Bude musiet brat spustu substitucnej liecby ktora sa zle davkuje a ma vela vedlajsich ucinkov.
Drzte sa!
@Gracetheworld píše:
@Lisa22 tak to je mi líto, jak říkám, pokud to bylo z lékařského hlediska nutné, tak se nedá nic dělat.
V úvodním příspěvku jsi to nenapsala že se jednalo o nutný zákrok že zdravotních důvodů. Tady si totiž v záplavě trollů člověk nemůže být jist.
V každém případě toto je tak ojedinělé, že pochybuji o tom že tu někdo má podobnou zkušenost.
Musíš se informovat u lékařů co čekat do budoucna, jak to bude s hormony a tak.
Držím palce ať to holčička zvládá co nejlépe
Ano, to sedí. Ptala se totiž, jestli je tu někdo, kdo má zkušenost s takovým zákrokem.
Asi čekala, že tu náhodou někdo takový třeba je a třeba se ozve…? A místo toho se jí ozve „někdo“, kdo s tím sice žádnou zkušenost nemá, ale má potřebu jí udělit schválení a rady ohledně jejího dítěte. Aneb „hlavně že diskutujeme, ne?“ ![]()
@IcePlanet7 píše:
No ked pominieme ze je akosi nepredstavitelne aby k tomu doslo inak ako hrubou chybou lekara tak je mi malej neskutocne luto. Bude musiet brat spustu substitucnej liecby ktora sa zle davkuje a ma vela vedlajsich ucinkov.
Drzte sa!
Jen taková věcná…na Slovensku nepoužíváte čárky mezi větami?
@ibis píše:
Jen taková věcná…na Slovensku nepoužíváte čárky mezi větami?
Nie. Ale přesně ví, že se to stalo chybou lékaře. Tyhle výkřiky miluju. ![]()
@IcePlanet7 píše:
Drzte sa!
ty jsi byla u te operace, ze vis, ze to bylo chybou lekare? mas zkusenosti s problematikou? nebo jsi zase dalsi slepice, co ma potrebu kvokat u temat, o kterych vi uplne houno?…
Nebyla to chyba žádného doktora, bohužel I přes jejich snahu to dopadlo takto Ano vím, že dceru bude čekat hormonální léčba a doktoři s námi skvěle komunikují, ale opravdu se ptám zda je zde někdo kdo má za sebou tento zákrok, a mohl by mi k tomu říct svůj názor děkuji
@markytka3 píše:
ty jsi byla u te operace, ze vis, ze to bylo chybou lekare? mas zkusenosti s problematikou? nebo jsi zase dalsi slepice, co ma potrebu kvokat u temat, o kterych vi uplne houno?…
Ja si tady jenom tak kvokam. Niesom doktor, ale kedze som potreboval nieco malo vediet tak som sa kedysi (cca 5 rokov spat) dovzdelaval, nie vsetko si pamatam, ale pri torzi jedneho vajecniku sa druhy ‚automaticky‘ prisiva prave preto aby sa situacia neopakovala.
Uvadzali sa velmi vynimocne situacie (myslim ze to bol basketbal) ked doslo k torzi oboch zaroven a to je naozaj problem, ale kedze autorka uvadza casovy rozostup, tak povazujem neprisitie zostavajuceho za lemplactvi.
Urcite je tu spusta doktorov ktory ma radi poucia o dovodoch preco to neslo ![]()
Ale samozrejme kazdy moze mat vlastny nazor a vychvalovat doktora ktory odobral obe.
@IcePlanet7 píše:
Ja si tady jenom tak kvokam. Niesom doktor, ale kedze som potreboval nieco malo vediet tak som sa kedysi (cca 5 rokov spat) dovzdelaval, nie vsetko si pamatam, ale pri torzi jedneho vajecniku sa druhy ‚automaticky‘ prisiva prave preto aby sa situacia neopakovala.Uvadzali sa velmi vynimocne situacie (myslim ze to bol basketbal) ked doslo k torzi oboch zaroven a to je naozaj problem, ale kedze autorka uvadza casovy rozostup, tak povazujem neprisitie zostavajuceho za lemplactvi.
Urcite je tu spusta doktorov ktory ma radi poucia o dovodoch preco to neslo
Ale samozrejme kazdy moze mat vlastny nazor a vychvalovat doktora ktory odobral obe.
@IcePlanet7 píše:
Ja si tady jenom tak kvokam. Niesom doktor, ale kedze som potreboval nieco malo vediet tak som sa kedysi (cca 5 rokov spat) dovzdelaval, nie vsetko si pamatam, ale pri torzi jedneho vajecniku sa druhy ‚automaticky‘ prisiva prave preto aby sa situacia neopakovala.Uvadzali sa velmi vynimocne situacie (myslim ze to bol basketbal) ked doslo k torzi oboch zaroven a to je naozaj problem, ale kedze autorka uvadza casovy rozostup, tak povazujem neprisitie zostavajuceho za lemplactvi.
Urcite je tu spusta doktorov ktory ma radi poucia o dovodoch preco to neslo
omg, chapes, ze ja se pozastavuji nad tim, ze nejaka uzivatelka na zaklade jednoho prispevku sem hned napise, ze doktori udelali chybu, kdyz ta mala prisla o dva vajecniky? tobe to prijde normalni? ![]()