Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@martina.se píše:
není to pravda. Letos mi budou odstrňovat už 8. ks, neplatím ani korunu, protože je to na žádost kožního dr. Počet odstranění placený pojišťovnou není zastropován.
no já jsem byla na plastické chíře - na vlastní žádost a tam mi řekli toto…jak je to s doporučením nevím.. to máš možná pravdu ty
@jdukolem píše:
no já jsem byla na plastické chíře - na vlastní žádost a tam mi řekli toto…jak je to s doporučením nevím.. to máš možná pravdu ty
já chodim taky na plastickou, ale bez omezení. Udělají tedy max 3 ks najednou, ale to je jediný limit ![]()
@martina.se píše:Áááááá…místní honórace…chíra je jí málo, musí na plastiku…
nemusí to být ani chíra, mi dávají žádanku na plastikuale pracuje tam sestra od kožní, no
@SIMONA1234 píše: Áááááá…místní honórace…chíra je jí málo, musí na plastiku…![]()
![]()
@martina.se píše:Šmarjapanno…abysme tě tu pak poznali…!!!prd velebnosti - sestra z kožního dělá asi sestru na plastice - nebo tam maji nějaké vazby oni
teď mi čeká tvář, tak se ukáže, co plastika dokáže
@SIMONA1234 píše: Šmarjapanno…abysme tě tu pak poznali…!!!![]()
![]()
![]()
no nějaké změny by nebyly špatné
chci upravit na Michaela ![]()
@martina.se píše:prd velebnosti - sestra z kožního dělá asi sestru na plastice - nebo tam maji nějaké vazby oni
teď mi čeká tvář, tak se ukáže, co plastika dokáže
já měla právě na tváři, proto jsem šla na plastiku a můžu říct že bezva - teda čtvrt roku to vypadalo, že budu mít navždy červené fleky, ale pak se to hezky celé zklidnilo a nepoznala bys… nicméně doporučuju udělat v zimě aby na to nesvítilo sluníčko, já jsem s náplastmi v létě vypadala jak blb ![]()
Tak jste mě potěšily, doufám, že mi to uznají jako zdravotní důvody.
@jdukolem píše:
já měla právě na tváři, proto jsem šla na plastiku a můžu říct že bezva - teda čtvrt roku to vypadalo, že budu mít navždy červené fleky, ale pak se to hezky celé zklidnilo a nepoznala bys… nicméně doporučuju udělat v zimě aby na to nesvítilo sluníčko, já jsem s náplastmi v létě vypadala jak blb
jdu tam na začátku prosince, tak uvidíme
na těle je mi to fuk, ale ten xicht nesmí pokazit ![]()
Moje osmiletá neteř měla na klíční kosti poměrně velké znamínko, vystouplé, do fialova, už nějakou dobu jedla chlorellu a pila ječmen a zničho nic začala jest denně 40 chlorel a cca asi na měsíc, měsíc a půl znamínko pryč a dneska na tom místě má zbídou viditelnou miniaturní tečku a je nadšená, takže zelené baští dál