Odstranění zneménka - cena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
10.11.15 08:32
@martina.se píše:
není to pravda. Letos mi budou odstrňovat už 8. ks, neplatím ani korunu, protože je to na žádost kožního dr. Počet odstranění placený pojišťovnou není zastropován.

no já jsem byla na plastické chíře - na vlastní žádost a tam mi řekli toto…jak je to s doporučením nevím.. to máš možná pravdu ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.11.15 10:03
@jdukolem píše:
no já jsem byla na plastické chíře - na vlastní žádost a tam mi řekli toto…jak je to s doporučením nevím.. to máš možná pravdu ty

já chodim taky na plastickou, ale bez omezení. Udělají tedy max 3 ks najednou, ale to je jediný limit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
10.11.15 14:22
@martina.se píše:
nemusí to být ani chíra, mi dávají žádanku na plastiku :mrgreen: ale pracuje tam sestra od kožní, no :lol:
Áááááá…místní honórace…chíra je jí málo, musí na plastiku… :mrgreen: :mrgreen: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.11.15 14:27
@SIMONA1234 píše: Áááááá…místní honórace…chíra je jí málo, musí na plastiku… :mrgreen: :mrgreen: :cert:
:mrgreen: prd velebnosti - sestra z kožního dělá asi sestru na plastice - nebo tam maji nějaké vazby oni :mrgreen: teď mi čeká tvář, tak se ukáže, co plastika dokáže :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
10.11.15 14:34
@martina.se píše: :mrgreen: prd velebnosti - sestra z kožního dělá asi sestru na plastice - nebo tam maji nějaké vazby oni :mrgreen: teď mi čeká tvář, tak se ukáže, co plastika dokáže :lol:
Šmarjapanno…abysme tě tu pak poznali…!!! 8o 8o 8o :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.11.15 14:34
@SIMONA1234 píše: Šmarjapanno…abysme tě tu pak poznali…!!! 8o 8o 8o :jazyk:

no nějaké změny by nebyly špatné :lol: chci upravit na Michaela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.11.15 15:19
@martina.se píše: :mrgreen: prd velebnosti - sestra z kožního dělá asi sestru na plastice - nebo tam maji nějaké vazby oni :mrgreen: teď mi čeká tvář, tak se ukáže, co plastika dokáže :lol:

já měla právě na tváři, proto jsem šla na plastiku a můžu říct že bezva - teda čtvrt roku to vypadalo, že budu mít navždy červené fleky, ale pak se to hezky celé zklidnilo a nepoznala bys… nicméně doporučuju udělat v zimě aby na to nesvítilo sluníčko, já jsem s náplastmi v létě vypadala jak blb :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
10.11.15 16:21

:palec: Tak jste mě potěšily, doufám, že mi to uznají jako zdravotní důvody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.11.15 07:22
@jdukolem píše:
já měla právě na tváři, proto jsem šla na plastiku a můžu říct že bezva - teda čtvrt roku to vypadalo, že budu mít navždy červené fleky, ale pak se to hezky celé zklidnilo a nepoznala bys… nicméně doporučuju udělat v zimě aby na to nesvítilo sluníčko, já jsem s náplastmi v létě vypadala jak blb :mrgreen:

jdu tam na začátku prosince, tak uvidíme :mrgreen: na těle je mi to fuk, ale ten xicht nesmí pokazit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.15 22:28

znamínko a neteř

Moje osmiletá neteř měla na klíční kosti poměrně velké znamínko, vystouplé, do fialova, už nějakou dobu jedla chlorellu a pila ječmen a zničho nic začala jest denně 40 chlorel a cca asi na měsíc, měsíc a půl znamínko pryč a dneska na tom místě má zbídou viditelnou miniaturní tečku a je nadšená, takže zelené baští dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí