Odstříkáváte v noci?

2
26.5.10 06:35

Odstříkáváte v noci?

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jak to děláte v noci - odstříkáváte mlíko?
Malý (4 m) se teď naučil spát celou noc. Takže ho večer po osmé nakojím a on spí až do 5 rána, kdy ho přebalím, nakojím a on si zase hned usne a spí do 8 nekdy i do 9:30. :dance:
Takže jedno prso dávám tak po 9 hod, druhé i po více než 12 hodinách.
Takže většinou ráno v 5 jedno odstříkávám. Dělaly byste to taky tak nebo se dá i těch 12 hodin vydržet?

Díky
Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44228
26.5.10 06:45

Pokud Ti nahromaděné mléko nedělá problémy,malý má mléka dost a Ty nepotřebuješ navýšit tvorbu mléka,není noční odstříkávání nutné..

Emča spí od malinka celou noc,vždy jsem odsála přebytky až po ranním kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
26.5.10 07:42

mrkni na www.kojeni.net, tam se to dost podrobně rozebírá. Prý do 3. měsíce je vhodné v noci nakojit nebo odstříkat aby neubývalo mléka, ale po 3. měsíci už je laktace zaběhlá dobře a není to potřeba. Takže si užívej spánku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
26.5.10 07:55

Já jsem ze začátku odstříkávala, teď už ne. U Helenky jsem s tím měla problém, přestávalo se mi tvořit mléko, ale u Marečka mi to zatím problémy nedělá. Takže když prospí celou noc, neřeším to. My už stejně zavádíme oběd, kaši na večeři a brzo přijde i ovocná svačinka, takže toho kojení pomalu ubývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.10 08:03

Ahoj, já kojila dva měsíce, protože Martínek mi začal v noci spát od osmi do půl deáté ráno v kuse a já neodstříkala, tak jsem přišla o mléko… ale jak tu holky píšou že laktace už je po 3měs zaběhlá tak je to možný, s tím už bohužek zkušenost nemám ale ted napodruhé si na to dám už pozor abych mohla kojit déle. Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
26.5.10 08:48

Malá mi spala celou noc až do šestého měsíce, takže jsem kojila kolem 22hod a pak až třeba v 8 ráno. V průběhu noci jsem neodstříkávala (jen opravdu výjimečně, když jsem měla pocit, že mléka ubývá) a laktace se udržela a stále kojím (dcerce je teď 12 měsíců).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.10 09:25

AHOJ, MAM TO ÚPLNĚ STEJNĚ A NEODSTŘÍKÁVÁM :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat