Offero - podvod?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
9.12.24 12:13

Offero - podvod ?

Dobrý deň, prosím, využívate niekto stále aktívne offero, prípadne ich doplnkovú službu offero refresh box? Využil som túto refresh sadu - kedy som im zaplatil za to, že oni nafotili a inzerovali za mňa pomerne velké množstvo kusov oblečenie, ktoré som im zaslal (.cca 30kusov aj drahších značkových). Je to už niekoľko mesiacov - spočiatku aj so mnou komunikovali formou online chatu na stránke resp. email. Za celé tie mesiace sa ale nič nepredalo, čo ale nieje problém - problém je, že avizujú, že si viem nechať zaslať veci spať, ale už niekoľko dalších mesiacov ani neodpovedajú na žiadnu formu komunikácie, ani na fb/instagram účte, webová stránka je aktuálne zopár týždnov už aj neaktívna a obávam sa, že sa k týmto veciam už ani nedostanem, čím ma prakticky okradli v konečnom dosledku. Máte niekto podobnu skúsenosť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64832
9.12.24 13:01

Uz jsi tu psal, ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
9.12.24 13:11

Ale nikdo mu neodpovedel. Asi skončili, na stranky se nedá dostat. Obrátila bych se na českou obchodní inspekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
9.12.24 13:35
@bibi3344 píše: Více

No, trvalo to dlouho. Na Offeru jsem prodala par věcí domluvených na Vinted, když tam byla doprava zdarma nebo extra výhodná. Ale jinak čistě na Offeru se mi neprodalo nikdy nic.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák