Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, nemáte teď přehled, kde bych koupila kalendář? Potřebuji pro kluky 5 let a 8,5.
Může bejt jakejkoliv, jen ne nějaká ta kosmetika.
Ideálně ať tam můžu jít, koupit, a mít ho hned.
Jako čokoládový nebo jaký? To budou mít normálně ještě v supermarketech, pokud už nevyprodali. Ale shánět ho 9.12. je trochu zvláštní, ne? Jsi zaspala?
Nezapomeň, že dárky mají být do 24.12.
![]()
Včera jsem v Bille viděla a v pátek i v Lidlu, ale pěkně přebrané, spis jen kusy. V Marks&Spencer už žádné a tam mívají i tematické pro kluky (vesmír, Star Wars, Hledá se Wally apod.) a minulé pondělí v Ikea ten jejich ani kus.
Teda ale vzpomněla sis brzo, vzhledem k tomu, že Mikuláš, který je obvykle u nás dětem nosil, byl ve čtvrtek. Příště zaúkoluj chůvu, ať nějaký pořídí včas… ![]()
@Hanka1 Taky jsme jako děti dostávali k Mikuláši a vždycky mě štvalo, že 5 dílků jím najednou místo každodenního těšení
Takže jsme je začali dětem dávat 30.11. ![]()
@unuděná píše: Více
Náhodou, sníst si 9 čokoládiček najednou je sen.
Asi si za tím účelem ještě pořídím nějaký kosmetický. ![]()
Díky, já včera byla v menším Albertu a tam ho neměli.
Jojo, já jsem to úplně vypustila. Kluci o tom nemluvili, až včera si vzpomněl starší, že nemá kalendář a už je prosinec.
Letos jsme přeskočili i Mikuláše bez povšimnutí, a to ho měl mladší ve školce. ![]()
@Dollorres píše: Více
Ach jo, chudáci kluci
To ti ani ta chůva takové věci nepřipomene? Vždyť tím teď všechny děti žijou, určitě to slyší kolem sebe, a ty to zazdíš ![]()
@broskvová zmrzlina píše: Více
Jojo, kdyby vyprodávali kosmetické nebo třeba yankee candle, taky by mi nevadilo si ho koupit klidně v lednu
![]()
@Hanka1 píše: Více
Díky, zkusím tam dojít. M&S je myslím na Budějovické, kde je i Billa a Lidl.
Já vím, zapomněla jsem. Letos jdou ty Vánoce hrozně mimo mě. Nemám ani dárky, ve čtvrtek odlet na dovolenou. Dokonce i asistentka v práci se mi nabídla, že mi udělá osobní nákupy. Ale to už by byl bizár.
Tohle musím sama.
Jo, tohle jsem špatně vyhodnotila. Budu si muset dát další roky pozor. Ale slíbila jsem jim, že to seženu. Takže to bude dobrý, pokud to seženu.
Ve velkem Albertu ho v patek jeste meli, dnes nevim. Ja je klukum taky davala az k Mikulasi, ale oni to tak vylozene chteli. Dostavali vzdycky Milku a Lindt a u Milky uz vedeli co pod kterym cislem bude za figurku.