V jakém obchodě koupit adventní kalendář?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6381
9.12.24 07:08

V jakém obchodě koupit adventní kalendář?

Ahoj, nemáte teď přehled, kde bych koupila kalendář? Potřebuji pro kluky 5 let a 8,5.
Může bejt jakejkoliv, jen ne nějaká ta kosmetika.
Ideálně ať tam můžu jít, koupit, a mít ho hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24536
9.12.24 07:23

Kterýkoli supermarket. I když už je teda dost pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.12.24 07:41

Jako čokoládový nebo jaký? To budou mít normálně ještě v supermarketech, pokud už nevyprodali. Ale shánět ho 9.12. je trochu zvláštní, ne? Jsi zaspala? :mrgreen: Nezapomeň, že dárky mají být do 24.12. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6694
9.12.24 07:44

Včera jsem ještě viděla čokoládové kalendáře v Bille. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15709
9.12.24 07:52

Teď bych to neřešil, ať ti do příštího roku neprojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
9.12.24 07:59

Včera jsem v Bille viděla a v pátek i v Lidlu, ale pěkně přebrané, spis jen kusy. V Marks&Spencer už žádné a tam mívají i tematické pro kluky (vesmír, Star Wars, Hledá se Wally apod.) a minulé pondělí v Ikea ten jejich ani kus.
Teda ale vzpomněla sis brzo, vzhledem k tomu, že Mikuláš, který je obvykle u nás dětem nosil, byl ve čtvrtek. Příště zaúkoluj chůvu, ať nějaký pořídí včas… :roll:

• Citovat
  • Upravit
53190
9.12.24 08:01

@Hanka1 Taky jsme jako děti dostávali k Mikuláši a vždycky mě štvalo, že 5 dílků jím najednou místo každodenního těšení :mrgreen: Takže jsme je začali dětem dávat 30.11. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.24 08:01
@unuděná píše: Více

Náhodou, sníst si 9 čokoládiček najednou je sen. :mrgreen: Asi si za tím účelem ještě pořídím nějaký kosmetický. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.24 08:02

Aha, až teď čtu tvůj další příspěvek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
9.12.24 08:02

Díky, já včera byla v menším Albertu a tam ho neměli.
Jojo, já jsem to úplně vypustila. Kluci o tom nemluvili, až včera si vzpomněl starší, že nemá kalendář a už je prosinec.
Letos jsme přeskočili i Mikuláše bez povšimnutí, a to ho měl mladší ve školce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.12.24 08:06
@Dollorres píše: Více

Ach jo, chudáci kluci :? To ti ani ta chůva takové věci nepřipomene? Vždyť tím teď všechny děti žijou, určitě to slyší kolem sebe, a ty to zazdíš :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.12.24 08:07
@broskvová zmrzlina píše: Více

Jojo, kdyby vyprodávali kosmetické nebo třeba yankee candle, taky by mi nevadilo si ho koupit klidně v lednu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
9.12.24 08:09
@Hanka1 píše: Více

Díky, zkusím tam dojít. M&S je myslím na Budějovické, kde je i Billa a Lidl.
Já vím, zapomněla jsem. Letos jdou ty Vánoce hrozně mimo mě. Nemám ani dárky, ve čtvrtek odlet na dovolenou. Dokonce i asistentka v práci se mi nabídla, že mi udělá osobní nákupy. Ale to už by byl bizár.
Tohle musím sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
9.12.24 08:11

Jo, tohle jsem špatně vyhodnotila. Budu si muset dát další roky pozor. Ale slíbila jsem jim, že to seženu. Takže to bude dobrý, pokud to seženu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6446
9.12.24 08:12

Ve velkem Albertu ho v patek jeste meli, dnes nevim. Ja je klukum taky davala az k Mikulasi, ale oni to tak vylozene chteli. Dostavali vzdycky Milku a Lindt a u Milky uz vedeli co pod kterym cislem bude za figurku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák