V jakém obchodě koupit adventní kalendář?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59404
9.12.24 11:04

@Dollorres a to kluci o tom ani nemluví? Dcera vánoce řeší tak od půlky října :mrgreen: a jsou prostě datum co zapomenout nejdou. Supermarkety mít budou ale asi žádné extra. většinou kupuji dražší a ty včas objednávám :lol:. Já sama mám 2 + 1 je teda společný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
9.12.24 11:12
@Kelsey1 píše: Více

Díky, ten nevím, kde je, ale podívám se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
9.12.24 11:49
@Markéta80 píše: Více

Letos moc ne, mladší se ptal jen na narozeniny, které má v lednu. Takže to je pravidelná otázka, kdy už bude leden. Vánoce jak kdyby šly mimo něj, mít jen jeho, tak je klidně můžu vynechat a nic se nestane. My odlítáme ještě do Emirátů, tak starší řešil hlavně moře, jaký tam budou klouzačky, na jaký může jít atrakce atd. A pak zničehonic, že za chvíli budou Vánoce a kalendář nikde. Což beru na sebe, podcenila jsem důležitost. Tak dneska to ještě zařídit a bude dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
9.12.24 13:52

No nebo v hračkářstvích mívají Lego kalendáře nebo podobné s malýma hračkama a jelikož jsou relativně drahé, tak je mívají až do Vánoc..

• Citovat
  • Upravit
Všechnoznám
9.12.24 14:37
@unuděná píše: Více

Hele, já mám děti na prvním místě, absolutně, ale Vánoce z duše nenávidím a jsem megavděčná, že je i moje děti už ignorují. Nesnáším výzdobu, cukroví, stromky, koledy, školku jsem nenáviděla za ty nudný besídky s cizími ušišlanci, příšerná ztráta času. Nesnáším adventní trhy ve městě, tak strašně to překáží běžnýmu životu, kterej se nezastaví. Nesnáším Mikuláše (od dětství, čerty by fakt měli zakázat jako týrání dětí). Vůbec asi nechápu, k čemu přesně Vánoce jako mají být. Ale vůbec. Mě ale štvou obecně všecky svátky, Velikonoce, první máj, Den matek, no všecko. Nemám ráda, když bych měla dělat něco proto, že se to dělá.

Kalendář jsem dělala, ještě loni a vždycky vymyšlený, originální, vlastoruční, ale děti na to dlabaly a vždycky jsem jim připomínala, že už z něj tři dny nic nevyndaly. Čokoládový někdy ani nenačaly, někdy trochu vyjedly první den a zbytek nechaly.

Dřív jsem se hodně snažila, dělala všecky ty nesmysly jako saláty, rohlíčky, věnec, ale teď už ani omylem.

Fakt averze k Vánocům a touha je vůbec nemít nesouvisí s láskou k dětem, i když vím, co jste o Dollores psaly, ale já to taky nenávidím a systematicky zasklívám.

• Citovat
  • Upravit
53190
9.12.24 14:38

@Všechnoznám No až na to, že její děti o to evidentně stojí, když si o kalendář řekly. Nevím, tvou averzi ke všemu a všem asi ani nebudu komentovat, pro mě je to strašně smutné, co jsi napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Všechnoznám
9.12.24 14:53
@unuděná píše: Více

No tak ale moje děti taky stojí o peníze k Vánocům a zjišťují, kolik dostanou. Kdyby byly staré jako její děti, tak by taky zjišťovaly, zda dostanou věci, neb mají rády prostě nové věci a chtějí je. To ještě ale neznamená, že je Vánoce zajímají. Spíš je mají na salámu, ale novej komp samozřejmě ne. Ten chtějí. A její děti asi chtějí něco dobrýho nebo lego a tak. Taky jsem milovala na Vánocích to, že jsem toho mraky dostala. Vždycky jsem počítala dárky a málokdy to šlo pod dvacet, většinou bylo 30 celkem i od babi a tak. To bylo fajn. Včetně snězení všeho cukroví. Bylo báječný. Ale mohlo by klidně být v květnu, že bylo na Vánoce nebylo podstatný. Hlavní, že bylo.

• Citovat
  • Upravit
53190
9.12.24 14:58
@Všechnoznám píše: Více

Promiň, tohle je za mě selhání tvé rodiny. U nás jsou svátky o tom, že se sejdeme s blízkými, jsme spolu, máme se rádi, dárky jsou až někde na chvostu. Dcera si do dopisu Ježíškovi na první místo napsala, že si přeje lásku a spokojenou rodinu :nevim: U nás je to o té atmosféře, vůních, chutích, radosti v dětských očích a klidu. Každý má Vánoce přesně takové, jaké si je udělá :nevim: A ano, samozřejmě to přebírají ty děti - pokud někde rodiče Vánoce nesnáší a jediné, co na nich vidí, je ta materiální stránka, tak je jasné, že děti si do života žádnou pohodovou verzi Vánoc neponesou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
9.12.24 18:14

Mám ho, sehnala jsem ho v Bille. Moc děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
9.12.24 18:16
@Dollorres píše: Více

Jen jeden? Máš přece dvě děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
9.12.24 18:17
@Kelsey1 píše: Více

Mám dva - stejný, ale fotila jsem jen jeden. U kufru u auta. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
9.12.24 18:20

Uff. Alespoň tak. Už jsem se lekla, že máš fakt jen jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7491
9.12.24 18:21

@Dollorres
Máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
9.12.24 18:23
@KKK85 píše: Více

Mám z prvního obchodu - Billa.
Měli tam ještě jeden od Milky, ale ten mi nebyl nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7491
9.12.24 18:34

@Dollorres tak super, kluci budou mít radost… dcera dneska ráno u adventního kalendáře přišla na to že je asi nemocná.. prý mamíí já na to kinderko neměla chuť.. vůbec jsem to nemohla sníst, já si to myslela že budu nemocná…a já teplota přes 38… :(((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák