Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak jsme dorazili na Letnou akorát - nebyla ani fronta u vstupu, došli jsme k první obrazovce a akorát tam jela Martina první kilometr, no zařvala jsem si slušně, obě holky držely palce a taky si to užily, vlastně to bylo asi poprvý, kdy jsme takhle spolu fandily někdě venku ![]()
Letná Soči jako ujde to, taková malá zimní Matějská, užili jsme si to - starší bruslila, já se procházela s mladší, poslechli jsme si koncetr Kašpárka v rohlíku
pak jsem starší nechala osudu s rodinou její kamarádky a šli jsme domů a u brány byla fronta tak na hodinu
nechápu, že se tam těm lidem chtělo stát ![]()
Každopádně pořád trvám na tom, že kdyby se ty peníze vrazily do sportovního dorostu, tak by to udělalo 1000× víc pomoci v propagaci sportu, i kdyby to bylo jen o dotaci malých oddílů nebo sponzorství nadějných hokejistů, jejichž rodiče nemaj na výbavu, dtto u lyžařů, skokanů, nemluvě o letních sportech ![]()
@sandrik to je super, ze jste se na Letnou dostali
my tam byli vcera a otocili jsme to domu. Pred nama v rade tam volali jedne rodince, at tam ani nechodi, ze je to tam k nehnuti a asi za 5 minut vylezl chlap, ze je tam narvano a ze se park i zavrel, protoze byl preplneny. Takze jsem se otocili a jeli domu. Zkusime to pristi vikend a hned rano.
Jinak super, ze mame stribro ![]()
Sarky mne bylo strasne lito, hlavne jsem byla nastvana na ty debilni organizatory, kteri ji chudinu po vsech vysetrenich v nemocnici jeste hnali na dopingove testy
jakoby toho chudina nemela malo. Ale zitra uz by mela zase trenovat rampu ![]()
No a holky biatlonistky, tak nejak jsem si myslela, ze to spatne dopadne, je na ne strasne velky tlak, vsichni od nich cekaji medaile…ale verim, ze se jim jeste nejaka placka povede ![]()
bože on jí olíbal Zeman a hned dvakrát, snad se z toho Martine neosype a bude schopná jen pětku
@sandrik píše:![]()
bože on jí olíbal Zeman a hned dvakrát, snad se z toho Martine neosype a bude schopná jen pětku
Snad Martina od ovara nenadýchá nějaký ty promile.
Příspěvek upraven 09.02.14 v 18:12
@marfra píše:
@Burj Chalifa nebo nechytne virozu![]()
![]()
Martina má na rozdíl od naší hlavy státu úroveň.
Už se těším na hokej
nemůžu se ani dočkat
jen doufám, že hned první zápas se Švédy nebude propadák
![]()
@Kelly3 píše:
Už se těším na hokejnemůžu se ani dočkat
![]()
Já se taky těším… ![]()
@Kelly3 píše:
Už se těším na hokejnemůžu se ani dočkat
![]()
kdy hrajeme?
@Burj Chalifa píše:
Martina má na rozdíl od naší hlavy státu úroveň.
no to mas pravdu ![]()