OH Soči 2014, kolik bude medailí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20656
9.2.14 17:49

Tak jsme dorazili na Letnou akorát - nebyla ani fronta u vstupu, došli jsme k první obrazovce a akorát tam jela Martina první kilometr, no zařvala jsem si slušně, obě holky držely palce a taky si to užily, vlastně to bylo asi poprvý, kdy jsme takhle spolu fandily někdě venku :)

Letná Soči jako ujde to, taková malá zimní Matějská, užili jsme si to - starší bruslila, já se procházela s mladší, poslechli jsme si koncetr Kašpárka v rohlíku :pankac: :pankac: :pankac: pak jsem starší nechala osudu s rodinou její kamarádky a šli jsme domů a u brány byla fronta tak na hodinu 8o nechápu, že se tam těm lidem chtělo stát :think:
Každopádně pořád trvám na tom, že kdyby se ty peníze vrazily do sportovního dorostu, tak by to udělalo 1000× víc pomoci v propagaci sportu, i kdyby to bylo jen o dotaci malých oddílů nebo sponzorství nadějných hokejistů, jejichž rodiče nemaj na výbavu, dtto u lyžařů, skokanů, nemluvě o letních sportech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
9.2.14 18:01

@sandrik to je super, ze jste se na Letnou dostali :palec: my tam byli vcera a otocili jsme to domu. Pred nama v rade tam volali jedne rodince, at tam ani nechodi, ze je to tam k nehnuti a asi za 5 minut vylezl chlap, ze je tam narvano a ze se park i zavrel, protoze byl preplneny. Takze jsem se otocili a jeli domu. Zkusime to pristi vikend a hned rano.

Jinak super, ze mame stribro :dance:

Sarky mne bylo strasne lito, hlavne jsem byla nastvana na ty debilni organizatory, kteri ji chudinu po vsech vysetrenich v nemocnici jeste hnali na dopingove testy :cert: jakoby toho chudina nemela malo. Ale zitra uz by mela zase trenovat rampu :dance:

No a holky biatlonistky, tak nejak jsem si myslela, ze to spatne dopadne, je na ne strasne velky tlak, vsichni od nich cekaji medaile…ale verim, ze se jim jeste nejaka placka povede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
9.2.14 18:09

:? 8o bože on jí olíbal Zeman a hned dvakrát, snad se z toho Martine neosype a bude schopná jen pětku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.2.14 18:10
@sandrik píše: :? 8o bože on jí olíbal Zeman a hned dvakrát, snad se z toho Martine neosype a bude schopná jen pětku

Snad Martina od ovara nenadýchá nějaký ty promile.

Příspěvek upraven 09.02.14 v 18:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
9.2.14 18:11

@Burj Chalifa nebo nechytne virozu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.2.14 18:12
@marfra píše:
@Burj Chalifa nebo nechytne virozu :lol: :lol: :lol:

Martina má na rozdíl od naší hlavy státu úroveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
9.2.14 18:13

Už se těším na hokej :dance: nemůžu se ani dočkat :D jen doufám, že hned první zápas se Švédy nebude propadák :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
9.2.14 18:14
@Kelly3 píše:
Už se těším na hokej :dance: nemůžu se ani dočkat :D jen doufám, že hned první zápas se Švédy nebude propadák :D :think:

Já se taky těším… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Kelly3 píše:
Už se těším na hokej :dance: nemůžu se ani dočkat :D jen doufám, že hned první zápas se Švédy nebude propadák :D :think:

kdy hrajeme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797

Teď sleduj saně. Nebo spíš, mám je puštěný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
9.2.14 18:15
@Burj Chalifa píše:
kdy hrajeme?

12.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
9.2.14 18:15
@Burj Chalifa píše:
kdy hrajeme?

Ve středu v 18:00 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
9.2.14 18:16
@Burj Chalifa píše:
kdy hrajeme?

ve středu v 18hodin :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.2.14 18:16

Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
9.2.14 18:17
@Burj Chalifa píše:
Martina má na rozdíl od naší hlavy státu úroveň.

no to mas pravdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky