Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Lennn právě ona je tak dobrá, všechno vyhrává, ještě je to taková kočka…doufám, že ten hromadnej dopadne líp ![]()
Asi hodně laický názor, ale proč proboha sčítaj tyhle dva závody dohromady.
Jako že musejí vyjet se zpožděním. To je prostě ohromná škoda, že je Gabča čtvrtá. Ale jinak úžasný závod. ![]()
@Cosmos píše:
Asi hodně laický názor, ale proč proboha sčítaj tyhle dva závody dohromady.Jako že musejí vyjet se zpožděním. To je prostě ohromná škoda, že je Gabča čtvrtá. Ale jinak úžasný závod.
No to dělá biatlon biatlonem, stíhačka je prostě tradiční forma závodu.
Zítra k hokeji si sednu a ani se nehnu
jak myslíte, že to dopadne? ![]()
@mag píše:
No to dělá biatlon biatlonem, stíhačka je prostě tradiční forma závodu.
Ok, chápu, no.
A ještě na to bude navazovat nějaká další stíhačka? Říkali, že Gabči nejlepší závod ještě teprve přijde.
@Cosmos píše:
Ok, chápu, no.A ještě na to bude navazovat nějaká další stíhačka? Říkali, že Gabči nejlepší závod ještě teprve přijde.
Ne, ne, tím mysleli, předpokládám, dlouhý závod s hromadným startem
Ráno ze záznamu jsem koukala na skoky na lyžích žen. Letos premiéra na OH a já byla překvapená, protože jsem netušila, že i ženy se tomuto sportu věnují. A to jsem nad tím před časem přemýšlela.
@bimbama já už se nemůžu dočkat, je to dnes v 18.00. A zítra s Lotyškem, ale je to dopoledne a jsem v práci, tak musíte holky dávat info na emimino, jak se našim vede.
Tak holky dneska sjezd, sdruzenari, U-rampa a hokeeeeej
asi zadna medaile nepadne, ale bude na co se divat ![]()
@bimbama píše:
Ráno ze záznamu jsem koukala na skoky na lyžích žen. Letos premiéra na OH a já byla překvapená, protože jsem netušila, že i ženy se tomuto sportu věnují. A to jsem nad tím před časem přemýšlela.
jako, ze by jsi zacala taky skakat?
![]()