ohryzávání postýlky

3087
18.2.07 17:07

ohryzávání postýlky

ahoj,
můj syn ohryzal kousek postýlky…stalo se vám to?a jak jste to řešily?
díky moc

kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
981
18.2.07 18:06

Ahojky,
moje dcera dělá to samé, sice ne že by ohryzala kus, dělá to strategicky, ohryzává jí kolem do kola, takže to nejde ani moc vidět. Já s tím nic nedělám, protože taky nevím, co s tím. Doufám, že to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
18.2.07 18:10

:lol: Naše malá taky ohryzávala :lol: A co s tím dělat? Doufat, že ji nesní celou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
18.2.07 18:45

Ahoj

tak vítám další do klubu - Michal ohryzával nejen postýlku ale i náš jediný starý sektoráč v obýváku (bylo mu taky kolem 9 měsíců)… blahořečila jsem si že jsme nekoupili nový nábytek jak bylo zamýšleno:o))) ohryzával i akrylátovou vanu a v podstatě vše co mu přišlo pod ústa… pak začal kousat lidi:o) nejvíc mě atd…

Na okusování nábytku radu nemám… v postýlce jsem to neřešila a u nábytku jsem mu vždycky říkala že se to nesmí a hlídala ho aby tam opravdu nechodil… když mi začal kousat do vany tak už dostal symbolickou na zadek, protože jsem měla strach že si vylomí zub.:o( stejně to nepomohlo a pomáhalo spíš odvést pozornost, nebo mu dát do ruky něco co by mohl kousat…
Postupně ho to přešlo - cca kolem 13 měsíců a začal kousat rodiče… vysvětlovali jsme, přišlo i na to že jsme mu to trošku oplatili, ale taky to přešlo až cca po půl roce… prostě nedokázal dát jinak najevo emoce… vždy kousel jen když měl radost nebo vztek:o)
Nábytek okusoval bez emocí:o)

Takže vytrvat, vysvětlovat, odnášet, hlídat:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
18.2.07 19:42

:lol: :lol: :lol:
on u toho artušek taky vypadá moc spokojeně,dokonce si zpíval :lol: :lol: :lol: snad se postýlky vyráběj z nejedovatých materiálů…
třísečky z pusy jsem mu vydolovala a pak ho nakojila,tak snad dobrý… 8)

holky,to ohryzávání rodičů,nestrašte… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
18.2.07 20:22

Ahoj, také jsme ohryzávali, ale přešlo ho to asi po max. dvou měsících. Teď tu postýlku nech být a až ji nebudete potřebovat, tak to přebruste a přelakujte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
18.2.07 20:57

Ahoj Kačko,
myslím, že můžeš být v klidu. Starší dcerka nám taky postýlku pěkně ohlodala a nic jí z toho nebylo. Lak určitě jedovatý není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
18.2.07 22:43

jééé, tak u nás to samé, malá ji ohlodává tak od 10m, ale až do třísek bych řekla to není…rovněž netuším co s tím…taky líže stěnu…

Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
18.2.07 22:49

Já jsem našla tohle :

http://www.kidkusion.com/nursery3.htm

jenze vubec nevim, jak by se to mohlo jmenovat v češtině :oops: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
19.2.07 07:37

kacko, :lol: hadej co dela Standa? taky ohryzava postylku a vsechno co se mu libi (takze obcas i me) :lol: neresim ono ho to prejde 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
19.2.07 08:18

Ahojky Kačko.
Včera si radila ty mě ohledně toho mojeho zvířete a koukám, že je to u vás fakt úplně stejný, jojo taky okusujeme, až mam strach, že tam ty svoje 2 zuby nechá:-)) Přes tu nejfrekventovanější stranu postýlky mam přehozenou deku, ať si hryže deku:-))
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
20.2.07 20:29

:lol: :lol: :lol: to jsem netušila že nás je tolik :lol: :lol: :lol:

já to už neřeším,vždycky se mu podívám do pusinky a on z toho má radost… :lol: je to šílený,my už máme 6 zubů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí