Okamžik hrůzy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2642
18.2.19 13:21
@Fíková píše:
To si pleteš s dithiadenem. Diazepam je něco úplně jiného, je to sedativum a uvolňuje také svaly, proto se používá na křeče. Fenistil a dithiaden jsou léky proti alergii.

ááá pravdu díš, díky za opravení, to není radno plést..

jo, na alergii a při laryng. nám to dávali že to lehce roztahuje nebo uvolňuje dýchací trubky, tak to byl asi i případ zakladatelky (jakože si určitě nemysleli zdravotníci že má alergickou reakci).. ten diazepam se u febrilních křečí a epilepsie dává aby zklidnil, že to má původ i ve stresu, psychice … ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
18.2.19 13:28

@kjhui diazepam v tomto případě se dává jen kvůli uvolnění svalů. A dithiaden neroztahuje trubky, ale snižuje otok, jedno jestli alergického nebo jiného původu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
18.2.19 13:37
@Anonymní píše:
@Pudloslava
Pořád dokola si s manželem tu situaci rozebíráme, co přesně říkal pan doktor a tak, přiznávám, že jak jsem byla v šoku, mám to pořád jako v mlze. Prý říkal, že to febrilní křeče nejsou. Neškubal sebou, podrobně chtěl vědět, jak to vypadalo, jen se tak slabě zachvěl. Spíše ty oči v sloup a pak pár vteřin nedýchal, začal modrat v obličeji. Nechci nad tím nějak spekulovat, já doktorům věřím, vše nám vysvětloval, že ty děti umí vyděsit, ale že to nic není a že je úplně v pořádku. Afektivní záchvat vyvolá i horečka, nevíte? Dr se ptal i na vše, co tomu předcházelo, malý už byl unavený, u doktorky plakal, při odsávání strašně řve, tak ho to určitě moc rozrušilo. Syn je neklidné dítě, špatně a trhaně spává, je hodně lekavý, ukňouraný, přijde mi dost citlivý.

Podle popisu to nejspíš febrilní křeče opravdu nebudou :hug: Náš malý, když je měl, měl sice taky oči v sloup, ale měl taky velké pravidelné záchvěvy křečí a chroptěl u toho. Sice pokaždé to asi vypadá trochu jinak, ale ty znaky moc společné nejsou. Věřila bych doktorům, ví co dělají a kdyby byla nutná hospitalizace, tak by vás odvezli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.19 14:09

Moc všem děkuji za pochopení mého strachu a uklidnění. Samozřejmě věřím lékařům. Vím, že kdyby byla potřeba, tak nás odvezou. S odstupem času si uvědomuji čím dál víc skutečností, jak k nám rychle naběhli, že to je to dítě, co je v bezvědomí, začali vyšetřovat, vyzpovídali nás a byla u posádky a hlavně doktora vidět velká úleva a říká k malému: no ty jsi nás viděsil a vidíš, nic to není. A ano, říkal, že u toho odsávání se to děje často. A sám říkal, že do nemocnice nemusíme, že by s námi stejně nic nedělali. Že kdyby se to objevilo znovu, fouknout do pusinky, zvednout a měl by se probrat.

• Citovat
  • Upravit
Makca87
18.2.19 14:17
@Runina píše:
Podle popisu to nejspíš febrilní křeče opravdu nebudou :hug: Náš malý, když je měl, měl sice taky oči v sloup, ale měl taky velké pravidelné záchvěvy křečí a chroptěl u toho. Sice pokaždé to asi vypadá trochu jinak, ale ty znaky moc společné nejsou. Věřila bych doktorům, ví co dělají a kdyby byla nutná hospitalizace, tak by vás odvezli…

Tak třeba má neteř měla úplně to stejné jako zakladatelka a byly to febrilní křeče. Spíš nechápu, že si dítě neodvezli na pozorování do nemocnice :think: .

• Citovat
  • Upravit
43028
19.2.19 06:59
@Anonymní píše:
@Pudloslava
Pořád dokola si s manželem tu situaci rozebíráme, co přesně říkal pan doktor a tak, přiznávám, že jak jsem byla v šoku, mám to pořád jako v mlze. Prý říkal, že to febrilní křeče nejsou. Neškubal sebou, podrobně chtěl vědět, jak to vypadalo, jen se tak slabě zachvěl. Spíše ty oči v sloup a pak pár vteřin nedýchal, začal modrat v obličeji. Nechci nad tím nějak spekulovat, já doktorům věřím, vše nám vysvětloval, že ty děti umí vyděsit, ale že to nic není a že je úplně v pořádku. Afektivní záchvat vyvolá i horečka, nevíte? Dr se ptal i na vše, co tomu předcházelo, malý už byl unavený, u doktorky plakal, při odsávání strašně řve, tak ho to určitě moc rozrušilo. Syn je neklidné dítě, špatně a trhaně spává, je hodně lekavý, ukňouraný, přijde mi dost citlivý.

teplota ne, ale emoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+