Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky,
doporučíte mi prosím nějaký dobrý olejíček na mazání bříška pro uvolnění prdíků?
A ještě bych se zeptala, espumisan kapičky lze podávat miminku hned od narození?
Děkuji, hezký den ![]()
Nám olejíček a mazání nezabíralo, po espumisalu to bylo ještě horší. Dávala jsem infacol, ten jediný u nás zabíral perfektně.
Zkoušeli jsme Pupík, přišel mi na nic. Espumisan je super, lze dávat od narození ![]()
My máme Amálku od Nobilisu, ale nejvíc nám na bříško funguje bezplenkovka ![]()
Ahoj. U synka perfektně zabíral fenyklový od Atoku. Nedám na něj dopustit ![]()
Bab.
@maja82 zrovja jsem to chtela napsat jedine just na lecbu ditete a Tymian s eucasplem jspu zaklad. Je to prdikovy krem a taky vyborna prevence nachlazeni a srazi i teploty. Musi ho mit kazda maminka!!! ![]()
Je asi jedno který nejde o to že by zabíral olejíček, ale zabírají pohyby kterými masíruješ bříško, hlavně aby vyhovoval pokožce mimča…my zkoušeli všechno a espumík prý jsou vyhozené peníze je pravda že nezabíral a prý leda investovat do probiotik…
Měli jsme Pupík, k ničemu, spíš pomáhá masáž. Espumisan dávám od narození, zabírá skvěle + probiotika, zachránilo nám to oběma zdravý rozum
Jo a hlavně cvičení s nožičkama, to byly rány… ![]()
Děkuju všem za doporučení ![]()
@Babetta prosím tě a kde olejíček kupuješ?
@Meredit espumisan mám koupený a paní v lékárně mi právě nabízela pouze ten pupík, ale moc tomu nevěřím. Probiotika kupuješ jaká? ty jsou asi až tak od ukončeného 1 měsíce, že? ![]()
@janca.kk píše:
@Meredit espumisan mám koupený a paní v lékárně mi právě nabízela pouze ten pupík, ale moc tomu nevěřím. Probiotika kupuješ jaká? ty jsou asi až tak od ukončeného 1 měsíce, že?
Kupuju Bio Gaia, je to sice garda, ale stačí jedna lahvička do toho třetího měsíce, pak už by měli prdět sami
U nás to celkem už funguje, Espumisan dávám pořád, ale už ne pokaždé a sama beru laktobacily ![]()
@Meredit Já mám TP za tři týdny a taky se láduju už teď laktobacilama, koukám na ty Bio Gaia asi je zkusím koupit a kapeš je od narození? Jinak espumisan už mám koupený, tak doufám, že budeme dobře vybavený ![]()
@janca.kk www.originalatok.cz
ale dá se najít také na jiných prodejních webech s dětskou kosmetikou… myslím, že na atoku ale vyjde nejlevněji.
Bab.