Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Isia Byla bych v klidu, zvlášť po dvou dnech. Snad všechny tyhle věci do domácnosti jsou zdraví neškodné (to samé mýdla, krémy apod.).
Pro příště si ulož do mobilu číslo na toxikologické informační středisko - po telefonu poradí, zda je požití toho či onoho zdraví nebezpečné a co dělat, nebo co sledovat, když už se to stane.
@Svistice píše:
@Isia Byla bych v klidu, zvlášť po dvou dnech. Snad všechny tyhle věci do domácnosti jsou zdraví neškodné (to samé mýdla, krémy apod.).
Pro příště si ulož do mobilu číslo na toxikologické informační středisko - po telefonu poradí, zda je požití toho či onoho zdraví nebezpečné a co dělat, nebo co sledovat, když už se to stane.
No mýdla jo, ale věci na záchod bývají pěkné srajdy. Nicméně po 2 dnech už se toho tolik nevyřeší. Urgovala bych doktora při bolesti břicha, krvácení ve stolici. Jinak ne a souhlas, číslo na tu linku by měly mít všechny mámy v mobilu ![]()
Cera 17 měsíců mi olízla hrdlo od voňavky. A těsně před odpoledním spaní, v postýlce malinko blinkala, nevím jestli to je, z olíznutí, nebo z přejedení. Od Vánoc se přejídá. Ale na hopsadlu co dostala od Ježíška, byla naposledy včera večer. Snad až se vzbudí, tak ji nic nebude.
@Salorka ahoj hele teď se nám to stalo taky není tomu ani hodina a postupovala jsem tak, že hned jak jsem to zjistila jsem šla malé vypláchnout pusu a dala jsem jí hodně napít. Pak jsem si našla číslo na toxikologii a zavolala jsem tam. Ptali se mě na jméno malé, pojišťovnu, rodné číslo co to bylo zhruba za vůni do záchodu ( u nás to byl bref závěsná vůně) a paní mi řekla že by to mělo být v pořádku ale kdyby začala zvracet tak jí hodně předklonit aby nevdechla tu pěnu že by mohla dostat zápal plic každopádně NEVYVOLÁVAT zvracení úmyslně
a kontrolovat její stav
doufám že tohle aspoň někomu pomůže každopádně za zavolání člověk nic nedá a aspoň budeš v klidu
![]()
@Elis_Adla Díky za info. Ale reaguješ na můj 5let starý příspěvěk. Třeba to někomu pomůže
Ahoj, náš pes dneska pil vodu ze záchoda, což by samo o sobě zas až tak zlé nebylo, ale jde o to, že používáme kuličky do WC Domestos. Než jsem ho stačila odehnat, tak si pěkně loknul a teď o něj mám docela strach. Kamarádka mi tvrdí, že se tyto čističe ve vodě rozpouští na neškodné soli, ale nikde se mi tuhle informaci nepodařilo dohledat. Jak to teda je? Máme raději hned upalovat na veterinu?
@A.Woj Co zkusit nejprve zavolat na toxikologii? Nebo na tu veterinu? (Na toxikologii jsem volala, když nám dítě degustovalo tabletu do myčky :-/.) Psovi bych teď jako první pomoc dala napít.
Oživuji diskuzi..když byl syn na záchodě, tak mi tam vklouzla 15m dcera a začala se patlat v gelove voňavce duck fresh disc, přišla jsem až když od toho měla ruce a našla jsem ji kousek mezi zuby, ale nevím kolik nebo jestli něco vůbec snedla, ale z pusy jsem ji to cítila..myslíte ze ji z toho něco muže být? ![]()