Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, 20 m dítko a olízal vůni do WC (viz foto). Nevím kolik a jak moc. Mám to nějak řěšit? Nemám od toho obal. Pije a ji teď normálně
@SarkaLo píše:
@martina.se I když k tomu nemám obal
jj, když popíšeš, jak to vypadalo, budou vědět ![]()
Foto nevidím, asi bych pro klid duše zavolala na toxikologickou linku.
Jinak k tomu „dítě snědlo…“ celkem praktické info tady: http://www.tis-cz.cz/…ti100114.pdf
Foto mi nejde přiložit z mobilu. Nevím jak moc toho měl, ale nestrčí tam ani prstíky, jsou tam male mezery a je to dany v záchodu. Možná jen z kapky, co tam je ze spoda
@SarkaLo stalo se mi něco podobného-13m synek ožužlal kuličky Bref..na toxolince radili hodně tekutin a Espumisan-může to v bříšku pěnit, případně Smectu..
@blobfish píše:
Foto nevidím, asi bych pro klid duše zavolala na toxikologickou linku.Jinak k tomu „dítě snědlo…“ celkem praktické info tady: http://www.tis-cz.cz/…ti100114.pdf
Skvělý věc!! Děkuju moc! Uchovávám, tisknu
![]()
Tak jsem se po hodině dovolala, paní radila pít po částech a dát espumisan. Stalo se to kolem třetí, pak normálně jedl i pil. Chová se stejně jako vždy. Pro jistotu prý v noci hlídat. Akorát jsem se ještě zapomněla zeptat, za jak dlouho by se projevily připadne příznaky, že je něco špatně?
@SarkaLo on může v podstatě pouze blinkat a vdechnout to, že by se otravil nehrozí..
@lentilka248 a po jak dlouhé době by mohl nepozději zvracet? Na moc mu dát raději monitor a budu ho kontrolovat
@SarkaLo to se asi nedá přesně říct, ale syn byl v pohodě..a to olíznul dost, říkala jsme si, že je chvilku klid a vařila a najednou za mnou přilezlo dítě celé modré-myslím modré od toho Brefu, ruce, obličej, pusa..dala jsem espumisan a ani nejak extra nesledovala..
Chci Vás poprosit o radu. Byli jsme na návštěvě u známých a malá dcerka (20 měsíců)se nám jenom na chvilku dostala z očí (hrála si s dětma a najednou pryč) a našli jsme ji na WC, kde držela v ruce WC kuličky, byly v plastu, ale modrá tekutina z nich kapala. Pusa dcerky byla cítit tou vůní, ale nevím kolik toho olízla. Vypláchla jsem ji pusu, umyla, davala pít a pozorovala. Celý večer normálně jedla a pila. Teď jsem se dočetla, že jsme měli dát espumisan, ale ten jsme neměli. Teď je to dva dny a je všechno v normě, ale včera mi známí řekli, že to může uškodit např. zažívací trakt. Myslíte, že po dvou dnech by se už něco projevilo? Mám to ještě nějak řešit? Dát ji espumisan, zavolat dr? Dcerka vypadá v pořádku, jí i pije normálně.