Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
V centru tak akorat galerie moritz-byvalej prior..jinak to tu stoji za prd, s oblecenim..ale detskej benetton je hned u toho.teda,pokud neni treba zrusenej:)
Co vim, tak s detskym oblecenim je Beneton u Galerie Moritz, jinak Tulec Trend, ale to je spis klasika pro mimina. Lepe je na tom OC Hana ![]()
A next se da ve meste sehnat taky.to je zase sekac, misto byvalyho umbra, ci jak se to jmenuje:).jestli teda ol znas, jinak jsem asi moc neporadila, co..ale kdyz se zeptas na moritze, tak te kazdej navede. stavi tam i tramvaj.
@Bauerkaa A dobry sekac nebo blby sekac???
Olomouc neznam, muzes mi rict, kde to priblizne je?
Ten sekac je ok. jinak ten moritz je primo v jedne ulici, ktera vede z horniho namesti. budes autem, bo jak?
Prijedu vlakem… Trochu olomouc znam, na namesti se dostanu ![]()
Ten sekac je taky tam?
Ten sekac je na namesti hrdinu.je tam busova zastavka 14,18,20.ale to nevim stopro:D.ale jinak tam vedou tramvajovy koleje do depa a je to tam tak na rohu.kdyz pujdes po kolejich, nemuzes minout:D
Pro lepsi orientaci je jeste naproti sekace DPMO, Levne knihy, CK Fischer.teda,pokud si to nepletu s cedokem.ale ten tam je taky:D.Vim jen, co je na druhe strane. primo u sekace neni asi nic..krom tech zastavek a koleji.ale ty jsou tam vsude. musis jit po tech, po kterych nepojede zadna tramvaj:D. jinak uz si tam nic nevybavuju..uff, pak pisni, jestli jsi to nasla:D
Dik bereniko, vubec nevim, ze je to charley:).nemuzu te oznacit, jsem na mobilu a asi mi to nejde.
V jedné uličce z náměstí je i obchůdek, ve kterém se prodávají moc hezké dětské věci. Český výrobce. Jen teda netuším jak se jmenuje, měl by být na pravé straně v uličce, kde je i Vodafone. Víc specifikovat bohužel nedokážu, jsem jen občasný návštěvník…
Tak kousek od náměstí je Galerie Morizt - bývalý Prior. tam je HM. Hned naproti Moritze je Benetton a ve Ztracené ulici - taky kousek je Tulec Trend.
Devcata, muzete mi prozradit, jake obchody s detskym oblecenim se nachazeji v centru Olomouce?
Vim, jake jsou v obchodacich, ale mam malo casu, tak bych se chtela mrknout jen v centru… (Pokud tam vubec nejake obchody jsou)
Zajima me H&M, Lindex, Marks&Spencer, C&A, Zara, Next, Benetton…(a cokoliv dalsiho, kam treba chodite vy).
Jsou tyhle obchody v centru nebo tyhle „znacky“ funguji uz je v obchodacich?
Díky!