Toaletní voda Bac

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Qwentin
13.5.13 20:55

Toaletní voda Bac

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, jestli si některá nepamatuje na toaletku Bac - myslím, že byla z Rakouska. Byla hnědá a zelená. Velice hezky voněly ;). Nevíte někdo, nedá se ještě někde sehnat :idea:? A případně aspoň jim podobné vůně? Ta zelená voněla trochu jako Sisley 2(zelená). Jenomže Sisley stojí minimálně tři tisíce. Nevíte o něčem podobném, co by se těmto vůním podobalo :nevim:? Moc děkuji za odpovědi :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
823
13.5.13 21:30
@Andrejka81 píše:
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, jestli si některá nepamatuje na toaletku Bac - myslím, že byla z Rakouska. Byla hnědá a zelená. Velice hezky voněly ;). Nevíte někdo, nedá se ještě někde sehnat :idea:? A případně aspoň jim podobné vůně? Ta zelená voněla trochu jako Sisley 2(zelená). Jenomže Sisley stojí minimálně tři tisíce. Nevíte o něčem podobném, co by se těmto vůním podobalo :nevim:? Moc děkuji za odpovědi :-)

Když ti bude stačit menší balení tak Sisley 2 koupíš i za 2000kč, ale pořád je to asi dost. :think: Jinak BAC tuším se už nevyrábí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
13.5.13 21:44

Bac mám snad ještě někde na chatě :pankac:
Je to hustý retro, ale je fakt, že mně taky vonělo ;)
Jinak nevím, už jsem neviděla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
14.5.13 11:34

Nicky Minaj - no zkusím se ještě podívat někde na zahraniční servery, myslím, že to vyráběli Rakušani nebo Němci, ale fakt pěkné vůně :palec:,ta sisley je dost drahá i tak 2tisíce…

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
14.5.13 11:38
@Bébka píše:
Bac mám snad ještě někde na chatě :pankac:
Je to hustý retro, ale je fakt, že mně taky vonělo ;)
Jinak nevím, už jsem neviděla :nevim:

Díky moc, moc. Já nevím proč na ty vůně v poslední době vzpomínám. Byly fakt skvělé :potlesk: :pankac:. Jedině zajet někde do Německa a podívat se tam po obchodech…Kdyby je někde prodávali, hned bych je koupila, ach jo :,(

• Citovat
  • Upravit
823
14.5.13 12:37

Nevím přesně jak voní, k čemu by jsi to přirovnala? Možná by byla i levnější alternativa, která je na trhu a voní jako parfémy, které si zmínila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
14.5.13 14:26
@Nicki.Minaj píše:
Nevím přesně jak voní, k čemu by jsi to přirovnala? Možná by byla i levnější alternativa, která je na trhu a voní jako parfémy, které si zmínila.

Nicky, to je to, že ta jedna voněla jako sisley zelená č.2, a ta hnědá Bac ta se těžko dá k něčemu přirovnat, byla spíš sladší, ale jak jsem ji cítila, úplně se mi podlamovaly nohy,,,třeba by se daly ještě někde sehnat, ale myslím, že tady se už nedováží, ale někde v Rakousku nebo Německu by mohly být…

• Citovat
  • Upravit
17984
14.5.13 15:58

Já taky občas někde čuchnu k něčemu a vrátím se do dětských let :mrgreen:
Já zas měla ráda Indian Summer - tuším Priscilla Presley, to je ovšem mladší záležitost.
Z toho staršího si ještě vybavuju Juniora - to byla toaletka, kterou voněly holky v tanečních :D a já měla ráda toaletku ve skle s kuličkou (jak se dnes prodávají antiperspiranty), nevím, jak se jmenovala, ale byla růžová, zelená a modrá :palec:
Je to šíleně dávno 8o :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
14.5.13 22:44
@Bébka píše:
Já taky občas někde čuchnu k něčemu a vrátím se do dětských let :mrgreen:
Já zas měla ráda Indian Summer - tuším Priscilla Presley, to je ovšem mladší záležitost.
Z toho staršího si ještě vybavuju Juniora - to byla toaletka, kterou voněly holky v tanečních :D a já měla ráda toaletku ve skle s kuličkou (jak se dnes prodávají antiperspiranty), nevím, jak se jmenovala, ale byla růžová, zelená a modrá :palec:
Je to šíleně dávno 8o :pankac:
No mně se to v poslední době stává často,že něco třeba cítím na někom, ale je mi někdy těžko se zeptat čím to voní…A je fakt že každá vůně mi vyvolává vzpomínky na určité životní období. A ten Bac - to jsem byla teenagerka,strašně mi voněl. Ten Junior mi taky něco říká,nevoněl hodně sladce?
  • Citovat
  • Upravit
17984
14.5.13 22:53

Byl takovej sladší.
ono těch vůní za totáče moc nebylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
14.5.13 22:57

Bébka: kdybys náhodou našla na chatě ten Bac, tak mi pošli na emimino (SZ) foto, aspoň zavzpomínám. :)
PS: to je pravda, za totáče jich bylo jen pár a když se člověk navoněl, hned vyprchaly. Z té doby mi třeba chybí růžové Fa, to teďka není, bohužel. Vonělo taky docela sladce. A byl to i krém…

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
15.5.13 15:27

Ahoj holky, tak se mi ho přece jen podařilo sehnat, dívala jsem se na německý google, ale nakonec jsem ho našla i na jedněch českých stránkách, sice se dost liší od originálů, ale hned jsem si ho objednala (i když teď tam uvádějí „men“),nevadí mi to…některé dámské vůně jsou také hodně ostré spíš jako pánské…a ten zelený Bac(který je teď asi modrý) voněl hodně jako dámská vůně. Takže uvidím, jak budou vonět, objednala jsem si černý i modrý, jestli to bude jako před těma cca 17lety? Asi se mi možná smějete, že jsem moc retro, ale já si prostě nemůžu pomoct…Některé věci v té době nebyly špatné, byly kvalitní na rozdíl ode dneška…
 http://www.exkluzivni-kosmetika.cz/bac

• Citovat
  • Upravit
17984
15.5.13 21:39

Tak super, žes našla aspoň to ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
16.5.13 00:02
@Bébka píše:
Tak super, žes našla aspoň to ;-)

Já jsem moc ráda :-),až mi dojdou, tak dám aspoň vědět, jak voní. Jinak dnes mi kamarádka prodala Chloe Love (tester z parfumerie),také hezky voní…

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
21.5.13 02:02

Ahoj holky, tak mi dorazily ty Bacy. Zkoušela jsem modrý, který kdysi byl zelený, a černý, který dříve byl hnědý. Můžu říct, že dříve mi ty vůně voněly lépe, teď se mi zdají jako slabý odvar toho, co byly kdysi :think:. Je to mrzuté, že se zhoršuje kvalita parfémů a toaletek :mrgreen:,dříve to na těle vydrželo, dnes ty lepší po pár hodinách vyprchají, ty horší za pět minut nejdou cítit…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák