Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, nevíte prosím někdo jestli v dm drogerii přijímají 60 korunové stravenky ticket restaurant? Díky moc- nemůžu to na jejich stránkách najít..
??? No to pochybuju… Stravenka je to proto, že je to na stravu… I název Ticket restaurant snad mluví za vše…
@balenka No na stravu- na stravence píšou, že platí pro odběr hlavního jídla, a přitom je 100% berou u nás v samošce..
@nejvíczoufalá to asi berou, ale na jídlo… Ne na jiný sortiment.
@balenka No však mě nejde o drogerii, já tam kupuju mlíko pro malýho.. ale pokud to tam ani tak neberou, tak je to jedno..
Nebylo by lepší podívat se přímo na stránky Edenred?
http://www.edenred.cz/…vozoven.aspx
@nejvíczoufalá - já je mám taky (teda chlap je dostává v práci) a to DMko by bylo super - koupila jsem tam od Kikko krásný bambusový plíny a slintáček. Jenže my ho máme moc daleko, tak jsem to nezjišťovala.
@Milli no já je právě dostala od tchyně, chlap nedostává.. Jen mě tak napadlo, že když mi ještě nepřišel rodičák a kdo ví kdy přijde, tak že bych mlíčko radši koupila za ně..
@nejvíczoufalá - tak je snad udáte jinde za něco potřebného. Já za ně nakupuju v masně a v místních malých potravinách. Škoda, že je nebere třeba Penny, tam bych mohla kupovat Sunar
.
Za stravenky nakoupíš jen potraviny. Můžeš s nima platit třeba v albertu nebo tak, ale rozhodně za ně nikde nenakoupíš drogerii
V Albertu ani DM s nimi rozhodně nazaplatíš ale berou je třeba v Bille tak bych zkusila koupit mlíko tam a zaplatit jimi..Ale nevím jestli mají v Bille UM a jaká ![]()