Hledám tyto dětské rifle

14046
7.5.13 15:24

Hledám tyto dětské rifle

Ahoj holky,
jedno z dvojčat si zničilo kalhoty, takže hledám náhradní jsou z CA vel potřebuju 104 v ca je už nemají, pomůžete mi je najít někde na netu pls.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
7.5.13 15:40

Na pravé kapsičce je vyšitý tmavě modrý koník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2143
7.5.13 15:47

Ahoj, mam za to, ze je mam doma po synovi, ale nevim velikost.jsem ted v praci, tak kdyz vydrzis tak do 21hod, tak ti muzu pisnout. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
7.5.13 15:49
@snikinka píše:
Ahoj, mam za to, ze je mam doma po synovi, ale nevim velikost.jsem ted v praci, tak kdyz vydrzis tak do 21hod, tak ti muzu pisnout. :)

je super, dekuju :)
kluk je znicil a tak nemame pro dvojcata a oni fakt chteji stejne obleceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2143
7.5.13 15:51

Jj, to chapu.hned az dojedu domu, tak pujdu hledat. kdybych se nahodou neozvala, tak mi pisni, mam posledni dobou nejake vypadky, asi tehu demence :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
7.5.13 15:53
@snikinka píše:
Jj, to chapu.hned az dojedu domu, tak pujdu hledat. kdybych se nahodou neozvala, tak mi pisni, mam posledni dobou nejake vypadky, asi tehu demence :mrgreen:

ja mam demenci a nejsem tehotna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2143
7.5.13 15:56

@jizvíková no tak ja mit doma dva synatory, jako je ten jeden, tak uz jsem v blazinci :mrgreen: musim koncit a vecer prohledam skrin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
7.5.13 16:02
@snikinka píše:
@jizvíková no tak ja mit doma dva synatory, jako je ten jeden, tak uz jsem v blazinci :mrgreen: musim koncit a vecer prohledam skrin

diky

já mám synatory 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
7.5.13 16:09
@jizvíková píše:
je super, dekuju :)
kluk je znicil a tak nemame pro dvojcata a oni fakt chteji stejne obleceni

Sice offtopic, ale připomněla jsi mi mě a moje skoro-dvojčata. Objednala jsem kdesi z netu dětské multivitamíny a jako dárek tam byli dětské stopky. Dostal je druhorozený a prvorozený že je potřebuje taky. Půjčit si je samozřejmě nechtěli, takže já zlítala půl Prahy, abych sehnala balení vitamínů právě s tímhle dárkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
7.5.13 16:47
@Erian píše:
Sice offtopic, ale připomněla jsi mi mě a moje skoro-dvojčata. Objednala jsem kdesi z netu dětské multivitamíny a jako dárek tam byli dětské stopky. Dostal je druhorozený a prvorozený že je potřebuje taky. Půjčit si je samozřejmě nechtěli, takže já zlítala půl Prahy, abych sehnala balení vitamínů právě s tímhle dárkem :mrgreen:

nechci tě urazit, ale na skoro dvojčata jsem alergická. Dvojčata a děti blízko u sebe jsou nesrovnatelné… vím o čem mluvím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2143
7.5.13 21:51

Ahoj, tak jsem hledala ty dziny a my mame trosku jinaci a vel 110 prilozim foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2143
7.5.13 21:53

Jeste jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
7.5.13 21:54
@snikinka píše:
Ahoj, tak jsem hledala ty dziny a my mame trosku jinaci a vel 110 prilozim foto

jsem ti moc vděčná za snahu, ale fakt musí být stejné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2143
7.5.13 22:04

V poradku, aspon snaha byla. :pankac: tak snad je nekde najdes a kluci budou opet spokojeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák