Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
jedno z dvojčat si zničilo kalhoty, takže hledám náhradní jsou z CA vel potřebuju 104 v ca je už nemají, pomůžete mi je najít někde na netu pls.
Ahoj, mam za to, ze je mam doma po synovi, ale nevim velikost.jsem ted v praci, tak kdyz vydrzis tak do 21hod, tak ti muzu pisnout. ![]()
@snikinka píše:
Ahoj, mam za to, ze je mam doma po synovi, ale nevim velikost.jsem ted v praci, tak kdyz vydrzis tak do 21hod, tak ti muzu pisnout.
je super, dekuju ![]()
kluk je znicil a tak nemame pro dvojcata a oni fakt chteji stejne obleceni
Jj, to chapu.hned az dojedu domu, tak pujdu hledat. kdybych se nahodou neozvala, tak mi pisni, mam posledni dobou nejake vypadky, asi tehu demence ![]()
@snikinka píše:
Jj, to chapu.hned az dojedu domu, tak pujdu hledat. kdybych se nahodou neozvala, tak mi pisni, mam posledni dobou nejake vypadky, asi tehu demence
ja mam demenci a nejsem tehotna
@jizvíková no tak ja mit doma dva synatory, jako je ten jeden, tak uz jsem v blazinci
musim koncit a vecer prohledam skrin
@snikinka píše:
@jizvíková no tak ja mit doma dva synatory, jako je ten jeden, tak uz jsem v blazincimusim koncit a vecer prohledam skrin
diky
já mám synatory 3
@jizvíková píše:
je super, dekuju
kluk je znicil a tak nemame pro dvojcata a oni fakt chteji stejne obleceni
Sice offtopic, ale připomněla jsi mi mě a moje skoro-dvojčata. Objednala jsem kdesi z netu dětské multivitamíny a jako dárek tam byli dětské stopky. Dostal je druhorozený a prvorozený že je potřebuje taky. Půjčit si je samozřejmě nechtěli, takže já zlítala půl Prahy, abych sehnala balení vitamínů právě s tímhle dárkem ![]()
@Erian píše:
Sice offtopic, ale připomněla jsi mi mě a moje skoro-dvojčata. Objednala jsem kdesi z netu dětské multivitamíny a jako dárek tam byli dětské stopky. Dostal je druhorozený a prvorozený že je potřebuje taky. Půjčit si je samozřejmě nechtěli, takže já zlítala půl Prahy, abych sehnala balení vitamínů právě s tímhle dárkem
nechci tě urazit, ale na skoro dvojčata jsem alergická. Dvojčata a děti blízko u sebe jsou nesrovnatelné… vím o čem mluvím
Ahoj, tak jsem hledala ty dziny a my mame trosku jinaci a vel 110 prilozim foto
@snikinka píše:
Ahoj, tak jsem hledala ty dziny a my mame trosku jinaci a vel 110 prilozim foto
jsem ti moc vděčná za snahu, ale fakt musí být stejné ![]()
V poradku, aspon snaha byla.
tak snad je nekde najdes a kluci budou opet spokojeny.