Nakupujete na feedo.cz?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
wra
1914
6.5.13 08:02

Nakupujete na feedo.cz?

Máte někdo dostatečný přehled o cenách plen? Nejsem úplně v obraze o cenách v kamenných obchodech, z pohodlnosti si je nechávám dovézt až domů :mrgreen: včera jsem objednala 6 balení plen huggies, kde jedna vychází za 4,10 Kč. Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
6.5.13 08:09

Že jsou Huggies naprd :mrgreen: Záleží na tom, jaká je to velikost. Já loni kupovala vel. 4 v akcích tak za 3,50 - 4 Kč. Letos je to hrůza, navíc malá už potřebuje vel. 5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wra
1914
6.5.13 08:12

No ve chvatu s dítětem na ruce něco řešit. Jsou to 4. Mě šlo právě o to, jestli ty ceny co tam udávají jako nejakou mega akci náhodou nejsou úplně běžné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
6.5.13 09:09

U nás se Huggies taky neosvědčily. Měla jsem teda jen jeden balík a to trojek a syn v nich vydržel tak hodinu - max dvě a už to teklo ven. Takže za mě ne. A na feedo.cz jsem taky párkrát koukala, ale nikdy nic nekoupila, ani na jiném servru, vychází to draho, v krámě vždycky seženu levněji, bydlíme ve městě, takže rossmann, kauf, inter, albert, snad každý týden jsou plíny někde v akci. Kupuji teda jen Pampers AB, protože po opruzeninách z některých plín už jsem zabalila zkoušení a kupuji jen tyhle jedny. Ceny v akcích se opakují všude taknějak stejně a plína P. AB pak vyjde kolem 4,30Kč. Je to o pár halířu víc než ty tvoje, ale za mě rozhodně tyhle dvě plneky nejde srovnávat. Přebaluji tak po 4 hodinách, u Haggiesto bylo fakt tak po hodině a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
6.5.13 09:18

Na feedo jsem nakupovala jednou, když bylo poštovné zdarma a pleny Pampers vycházely na 3,40/ks. Jinak osobně také používám jedině Pampers (krom sleep and play, ty jsou katastrofa) a nebo Happy pro novorozence (kvůli výkroji na pupíček). Huggies mi holky vždycky rychle pročůraly a co se ušetřilo na ceně bylo vydáno četností přebalování, takže ve finále vyšly ještě dráž :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
6.5.13 10:13

Na feedu nakupuju docela často..jsem z malého města a nemáme tady takový výběr obchodl s plenkami, vlastně skoro žádný výběr :lol: Takhle si je v klidnu vyberu z domova, a dovezou mi je až pod nos. O starost míň. Kupovala jsem tam i sunar za výbornou cenu. A Huggies mi taky moc mevyhovovaly, raději mám Pampers Active Baby, a přes den klidně levnější no name plenky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2282
6.5.13 12:14

Nakupovala jsem driv, hlavne v akcich, ovocne presnidavky a UM, plenky.
Dcera uz nosi pliny c. 5 a to se tam nevyplati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wra
1914
6.5.13 12:38
@lebudik píše:
Na feedo jsem nakupovala jednou, když bylo poštovné zdarma a pleny Pampers vycházely na 3,40/ks. Jinak osobně také používám jedině Pampers (krom sleep and play, ty jsou katastrofa) a nebo Happy pro novorozence (kvůli výkroji na pupíček). Huggies mi holky vždycky rychle pročůraly a co se ušetřilo na ceně bylo vydáno četností přebalování, takže ve finále vyšly ještě dráž :(

Já vždycky nakupuju na netu velké množství, a postovne je tam zdarma teď os 1699 kč… Jinak jsme na vesnici, a kdyz se dostanu do města tak se mi nechce obíhat obchody… Jinak já kdyz dám jinou plinu než huggies tak jsou po pár dnech opruzeni… Včera na feedo masozel. Prikrm hamanek za 9,90, takže velká spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
6.5.13 19:52

Nemáte někdo slevový kupon, který nevyužijete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
21.2.15 20:02

Nemáte někdo prosím kod na poštovné zdarma? Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
21.2.15 20:21

@market.km já mám slevu stovku platnou do konce února, nevyužiju ji. Ale nevím, jestli je „přenosná“. Tj. když Ti kód dám, jestli jim nebude vadit, že nesedí jméno a adresa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
21.2.15 20:32

@danyk a můžeš mi kod prosim zaslat zprávou? Vyzkousim to. Moc dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
22.2.15 05:13

Doprava zdarma je jen při nákupu nad tuším 1699kc, všechny ostatní akce už skončily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
4.4.15 16:54

Nemáte někdo prosím kód na dopravu zdarma na Feedo.cz? Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
4.4.15 17:03

Třeba zrovna včera byla doprava na feedu zdarma, na MDŽ též, chce to trochu hlídat, často to tak bývá..nakupuji na feedu často a sem spokojená. Nedávno sem zjistila, že cena za dopravu je úměrná výši objednávky, max cena je 99 kč, min tuším 39, když neberu onjednávku nad 1699, kdy je doprava zdarma:) já tam hodně nakupuju vlhčené ubrosuky, kosmetiku, aviváže a kaše pro holky, ale pleny tam mají na koubec, třeba ty pleny PANDA jsou příšerný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák