Ověřené e-shopy

• Fotoalbum (15)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1067
5.5.13 22:06

Ověřené e-shopy

Ahoj holky, což takhle pořešit nějaké ověřené e-shopy? A poradit holkám kde nakoupit co se dá oblečení, šperky, hodinky, atd.? Čím dál více se setkáváme s případy kdy zaplatíme předem a nic nedorazí nebo prodejce zašle zboží na dobírku, ale v balíčku nás čeká překvapení. Snad i já tady něco pochytím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2969
5.5.13 22:09

Jde o to jaký druh zboží. Já využívám jen lekarna.cz,anavy. cz,stoplepku.cz,no a na oblečení MMB ověřené prodejce :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
5.5.13 22:11

Objednáváme jenom na známých webech - tchibo.cz, mall.cz, alza.cz apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
5.5.13 22:28

lekarna.cz
knihyabz.cz
kosmas.cz
puzzle-puzzle.cz
spokojenypes.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
5.5.13 22:40

Můj je ověřenej :-D

• Citovat
  • Upravit
9090
5.5.13 23:29

Myslím si, že nejlepší je vždycky mrknout na www.heureka.cz kde se dají přečíst recenze na veškeré obchody. Já bez takového ověření už nenakupuju.
Jinak nejčastěji nakupuju na www.mall.cz je s nimi rychlé a bezproblémové jednání, zboží většinou dorazí max. do 2 dnů, nikdy nebylo poškozené. Co se týče potřeb pro děti, hodně jsem objednávala tady: http://www.slune-cz.cz/ a tady http://www.prodite.com/
Další si teď nevybavím ale jak jsem psala, vždy prvně ověřuju na heurece… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
5.5.13 23:44

@Verca1989 Taky často porovnávám ceny a čtu recenze obchodů na Heurece :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
6.5.13 00:08

Nez nakoupim, tak si e-shop proverim prave na heurece. Nehledam nejnizsi cenu, ale solidni obchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
6.5.13 04:13

Pokud někdo hodnotí jen podle Heuréky, tak ho asi zklamu - on ten systém hodnocení se dá poměrně jednoduše podvrhnout tím, že si obchody dělají vlastní objednávky a nechávají si zaslat hodnocení na nově založené e-maily, takže se dá poměrně dost ovlivnit (k dokonalosti stačí nějaký anonymizer, za který se dotyčný schová, aby měl pokaždé jinou IP adresu). Takže jen hodnocením bych se neřídil, na Heuréce jsou i diskuze, takže určitě koukat i tam. Totéž hodnocení na Zboží. cz, tam to jen není tak jednoduché, protože to aspoň někdo trochu řeší. Obecně se dá říct, že se dá věřit velkým a zavadeným obchodům, byť je to vykoupeno cenou, pak těm známějším podle jména.

• Citovat
  • Upravit
1321
6.5.13 08:55

Tak já mám výborné zkušenosti s obchody itesco.cz, mamitati.cz, mall.cz a alza.cz, ze zahraničních pak ebay.com a amazon.com :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
6.5.13 09:03

Tak ebay není obchod, pouze platforma pro prodejce, amazon z větší části taky

• Citovat
  • Upravit
Terule.P
24.3.14 21:16

Maminky já teď objednávám hodně spodní prádlo (pro sebe, manžela ale i starší dcerku) z iveronika. cz Mají tam docela hezké slevy, vždycky mi to maximálně do tří dnů přišlo a problémy s tím nebyly. Určitě to sotjí za zkoušku. Navíc to je česká výroba :palec:

• Citovat
  • Upravit
rokris
29.6.14 21:16

Arara.cz - zkušenosti

Krásný večer. :kytka:
Máte prosím někdo zkušenost s tímto obchodem? Sháním jednu učebnici a mají ji jen tam. Dostupné reference jsou rozporuplné, tak nevím. :nevim: Díky.

• Citovat
  • Upravit
308
29.6.14 21:28

@rokris Ahoj já tam objednávala pravidelně a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
29.6.14 21:30

@leona235 Díky moc. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat