Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nikdo nevíte?
Nebo taky jsem slyšela o nějáké hale, ale to vůbec nevím co je ![]()
Ahoj, v Brodě je sekáčů habaděj: u radnice, vedle Santé lékárny, v průchodu u pošty, u kouřimské brány, kousek od spořitelny, jiný mě nenapadá. Ještě byl jeden vedle hospody „u hrabětů“ a dětský v Kolárce, ale ty myslím zkrachovaly.
Osobně do žádného cíleně nechodím, jen občas nakouknu do toho u brány za výlohu. Mají tam pěkné věci. Právě jsem tam takhle nakoukla a koupila úplně luxusní značkovou zimní kombinézu pro syna za 60 Kč a teď frajerskou bundovestu za 50 Kč.
Ta velká hala je v Liblicích. Vše za 10 Kč kus - hrabárna, je to mix hrozných hardů a zároveň krásných značkových věcí, které jsou ale ve většině případů flekaté, s dírami apod. Když tam jdu, nikdy neodejdu s prázdnou, ale chce to opravdu hledat, což mě nebaví. U mě je výhoda, že když najdu pěknou věc pro syna s vadou, jsem schopná si jí opravit. ![]()
@jarka2011 díky za info já měla dojem, že tam nikde nic není jen u te radnice, ale ten mi příjde malej a na prd
Tak teď jsem v obraze trochu víc ![]()
Ahoj maminky můžete mi doporučit nějáký second hand v Č. B. nebo kde chodíte nakupovat na sebe a děti mimo vietnamce? Děkuji