Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@posibilities tak že to ještě vidím…jak ho popisují…holky a jake to pyžamo nemůže te sem hodit par odkazu a nebo fotku..já si nedokážu představit co si vzit… @Lenulka 83 aha…a kde na konec???
@Andíílek Nakonec jsem se rozhodla a rodila jsem u nás v nemocnici, v Olomouci to na mě při vyšetření neudělalo dobrý dojem, ale to jsem možná měla smůlu na dr.
@Andíílek poslal mě tam dr.jak jsem u něho byla na screening chodila jsem tak co tři týdny, přišla jsem do nemocnice asi ve 32 týdnu s tím že mě už předá k ním a ten dr. z nemocnice se divil co tam tak brzo dělám a ani mě neprohlídl, tak jsem řekla že jsem tam byla naposledy a to jsme tam byly asi dvě hodiny a žádné vyšetření, podotýkám že jsem měla problém a věděla jsem že budu rodit císařem tak proto mě tam poslal, ale možná jsem natrefila na špatného doktora
@Andíílek Jo a když jsem tomu dr. v nemocnici dala poslední zprávu do doktora tak absolutně nevěděl a nechápal proč tam jsem a co vůbec ten můj dr chtěl proč mě tam poslal, když jsem pak dala zprávu v nemocnici u nás tak tak hned věděli o co jde
@Lenulka 83 aha tak to jsem zvědava jak budou semnou…proto že mam také napsané že bych měla císařem…ale pochybují…já si myslím že mně nechají trápit normálně…
a bylo to nakonec předčasně???a kde jste nakonec rodila???
@Andíílek Naplánovali mi císař o 14 dní dříve, já jsme nesměla rodit normálně, mohli jsme s malý umřít, tak proto ten císař malý je narozený koncem března, rodila jsem v Novém Jičíně
@Lenulka 83 aha tak to já zatím v pořádku jen mam furt nake zdravotní obtíže…a dostala jsem druhé prášky na srdce…
@Andíílek Já jsem měla taky celé těhotenství v pořádku akorát jsem nesměla rodit normálně, ale ten císař vám nezávidím.
@Andíílek mě to potom šíleně bolelo, ale tím vás určitě nechci strašit
@Lenulka 83 jj jasně…tak já byla na laparoskopii…a ta se dala přežit tak snad to zvladnu…
@Andíílek
Ahoj - první porod 2011 skončil akutním císařem, zachránili tam mě, i dítě. Druhý porod teď 2014 - už plánovaný císař.
Byli úžasní, na porodním pokoji při prvním porodu byli snad andělé a ne porodní asistentky. Smekám.
Sestřičky hodné, milé, úžasné. Doktoři měli pozlacené ruce, vše v absolutním pořádku. Anesteziolog u prvního porodu, i paní doktorka u druhého taktéž. Sestřičce u druhého císaře bych nejraději snesla modré z nebe, bez její podpory by mi snad ani nezavedli spinál a potom mě i celou dobu podporovala během císaře. Byli vážně úžasní a já jim za to vše budu vždy vděčná.