Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky, je tady hodně témat ale žadny aktuální tak zakládám znovu ![]()
Bydlím v Olomouci asi 3 měsíce a mám chlapečka, kterej má přez tři měsíce. Najde se maminka se stejně starym mimčem s kterou bych mohla na procházky do parku, kavičky atd? ![]()
Já se jen ptám
a njak neumím navazovat kontakty takhle jen v parku…přijde mi, že jsou všechny strašně namyšlený
když jsem se s někym dala do řeči, tak se dívali proč se s něma bavím atd…
Jasny, treba se maminky ozvou.ale moje zkusenost je, jit ns cviceni s detmi, do det. koutku…tam poznas nenasilne spoustu maminek. jinak doporucuji cviceni u ivanky pavlikove.
Ahojky, ja mám sice holčičku starší (1 rok), ale pokud budeš chtít, klidně můžeme něco podniknout. Jsem přímo z OL. A v jednom máš pravdu, maminky tu nejsou moc komunikativní. ![]()
@ywettka16 Tak to máme do centra zhruba na stejno. A kam tam chodíš na hřiště?
Nedávno jsme se přistěhovali a myslela jsem, že bych mohla přes emimino najít maminku na procházky. Bydlíme na Neředíně, kousek od Globusu. Mám 3 letého chlapečka.
Ahojte maminky, obracím se na Vás, zda nemáte někdo dítko na ZŠ Stupkova aktuálně ve 3.třídě. Chtěla jsem tam dát po přestěhování dcerku, ale je klidná a nevím, když už bude v novém kolektivu, abychom nenarazily na nějakou neklidnou paní učitelku
Moc díky za jakékoliv info!