Měsíční miminko nechce být v kočárku?

43
29.7.14 09:04

mesicni mimi nechce byt v kocarku??

Mamky, mesicni mimi najednou nechce byt v kocarku…max hodinu co s tim, mate rady? je napapanej a prebalenej a proste po hodine rve a neprestane…s tim souvisi-vadi neustale chovani mimi kdyz breci? nebo nechat brecet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
29.7.14 09:05

Ne neustále chování nevadí, naopak je žádoucí. Pořiď si šátek nebo ergonomické nosítko. Měsíční mimino chce jen mámu, spaní a mlíko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.7.14 09:06

U nas to bylo stejné..malý nechtěl být v hluboké korbě od narození..vyřešili jsme to tak že jsme vozili ve vajíčku ( na procházky, atd, prostě všude ) bylo léto, tak to šlo. Na zimu pak byl starší a šel do hluboké korby a přežil to..na jaře hned do sportáku..
Prostě byl zvědavý už od začátku a chtěl vidět asi na svět..ve vajičku byl jak milius

Příspěvek upraven 29.07.14 v 09:07

• Citovat
  • Upravit
17363
29.7.14 09:07

Brečet určitě nenechávat, je na to moc malý. S tím kočárkem se to může ještě několikrát změnit. Můj syn měl ve 2 měsících asi 14 denní období, kdy se mu v kočárku nelíbilo. Spal tam přesně půl hodiny, a pak brečel. Přizpůsobila jsem to synovi, jakmile se vzbudil, šli jsme zpátky domů…
Před třetím měsícem už se v něm zabavil s hračkou a od té doby je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24279
29.7.14 09:10

Neustálým chováním takto malé dítě určitě nerozmazlíš (jak se dříve říkalo), ba naopak je žádoucí. Vem si, že 9 měsíců bylo u mámy, slyšelo její srdíčko, cítilo její teplo a nyní? Jak už ti bylo porazeno v prvním příspěvku, pořídila bych buď šátek nebo ergo nosítko pro miminka. Dávej si pozor, aby dítko v nosítku správně sedělo. Mělo by mít nosítkem podepřené celé stehýnka, dá se říci, že nosítko by mělo být v „rozkroku“ od kolínka ke kolínku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
29.7.14 09:14

S třetí dcerou to mám stejně. V kočárku nechtěla být a doteď tam vydrží jen chvilku. Nosím v šátku a jsme spokojené obě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
29.7.14 09:14

Místo vození bych nosila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
29.7.14 09:17

Satek na noseni me taky napadl…nebude pak kocarek uplne odmitat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.7.14 09:18

Pořídila bych si šátek a dítě nosila. Ale já teda s klukem chodila většinou na procházku 2× denně na hodinku. Pokud jsem někam jela na dýl, tak jsem do kočárku brala šátek/později nosítko.

• Citovat
  • Upravit
4346
29.7.14 09:23

@jessie1 a v čem ho v tom kočárku máš? Možná potřebuje být zachumlané v peřince, kukla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
29.7.14 09:24

To ja prave delam…zavinu ho..ale v tehle vedrech?:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
29.7.14 09:26

První syn byl úplně stejný, Nechtěl tam ležet ani minutu. Takže jsme s kočárkem moc nechodili.
Druhý se rád vozí i nosí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242

Měla jsem to takhle s třetím dítětem, procházky s kočárkem byly utrpení a protože řvala už na chodbě, než přijel výtah, začali remcat i lidi v domě. Zhruba za půl roku nám došlo, že má asi reflux a nedělá jí dobře, když leží na rovném, naše hluboká korba polohovat nešla. Částečným řešením byl šátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150

@jessie1 Možná a možná taky ne… každopádně teď se jí nelíbí.. a zhoršit se to nemůže:) Jestli pomůže šátek… používala bych šátek (kvalitní úvaz je samozřejmostí)… a po nějaké době bych zkusila kočárek.. a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
29.7.14 09:28

Deti mi taky nechtely byt v kocaru mimo spani, vyresila jsem to nosenim v satku, dcera kocar neprijala na dyl, nez 20min nikdy, kluk tam uz vydrzi, kdyz ma co pozorovat, ale v satku je radsi.
Ve vajicku bych nevozila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky