Omylem jsem dávala 2 měsíčnímu miminku pamycon do pusinky

5
26.4.21 13:51

Omylem jsem dávala 2 měsíčnímu miminku pamycon do pusinky

Zdravím, potřebuju nutně odpoveď omylem jsem podávala 2 měsíčnímu miminku pamycon asi 4 dny do pusy. Jak moc je to nebezpečné může se mu něco stát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7712
26.4.21 13:56

@Bianka09 zavolej si na toxikologickou linku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36169
@Bianka09 píše:
Zdravím, potřebuju nutně odpoveď omylem jsem podávala 2 měsíčnímu miminku pamycon asi 4 dny do pusy. Jak moc je to nebezpečné může se mu něco stát?

Zavolej doktorce a nebo na toxikologickou linku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež

Zavolala bych na toxikologickou linku, která je pro podobné případy zřízena. 224 91 92 93

• Citovat
  • Upravit
715
26.4.21 13:57

Zavolala bych pro jistotu dětské doktorce, je to malinkaté miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
26.4.21 14:07

Myslím, že se nic nestalo, stejně protečou nosánkem do pusy…a kolik kapek si mu davala? Jednu a jednu do kazdé dírky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
26.4.21 14:07

Neplašila bych, ono i když ho nakapeš do nosu, tak jak miminko leží, do krku může něco stéct. Pro tvůj klid bych ale zavolala dětské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.4.21 14:10
@Pavlička píše:
Myslím, že se nic nestalo, stejně protečou nosánkem do pusy…a kolik kapek si mu davala? Jednu a jednu do kazdé dírky?

3 kapky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.4.21 14:14

Má se dávat jedna, ne :think: jinak zavolej toxolinku.. Ale nejspíš to jic nebude.. Mrne je v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8897
26.4.21 14:23

3 kapky nedávám ani sobe, natož tak miminu. Ja bych teda miminu nedala ani jednu, ale o tom tady řeč není. Zavolej pro jistotou doktorce nebo na tu linku, ale vzhledem k tomu, ze i když to kapnes do nosu, tak do toho krku stejne něco stece, tak bych se nebala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.4.21 14:26
@martina.se píše:
Má se dávat jedna, ne :think: jinak zavolej toxolinku.. Ale nejspíš to jic nebude.. Mrne je v pohodě?

Mám napsané 3kapky
Už je to pár dní co sem mu to dávala, celou dobu byl v poho, ale dnes brečí protože ho něco bolí tak jsem si říkala jestli to memůže být z toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
26.4.21 14:29
@Bianka09 píše:
Mám napsané 3kapky
Už je to pár dní co sem mu to dávala, celou dobu byl v poho, ale dnes brečí protože ho něco bolí tak jsem si říkala jestli to memůže být z toho

Jestli brečí a máš podezření, že ho něco bolí, tak k lékaři. Nebylo by od věci zkontrolovat i ouška, pokud byl zahleněný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
26.4.21 14:29

Neplasila bych, když to dáváš do nosu, může to stect nosohltanem do pusy. Jak se ti to povedlo? Respektive jak tě to napadlo? Vždyť je to na rymu

• Citovat
  • Upravit
5
26.4.21 14:35
@mackA159 píše:
Neplasila bych, když to dáváš do nosu, může to stect nosohltanem do pusy. Jak se ti to povedlo? Respektive jak tě to napadlo? Vždyť je to na rymu

Já de*il jsem to tak v lékárně pochopila když mi to říkal lékárník
Asi jsme se špatné pochopily :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
26.4.21 14:39
@Bianka09 píše:
Já de*il jsem to tak v lékárně pochopila když mi to říkal lékárník
Asi jsme se špatné pochopily :(

No…navíc se dává kapka, ne tři. A určitě ne dvoumesicnimu miminku. I roční dceri jsem měla dávat pouze jednu kapku. Radši zavolej na tu toxikologii, popřípadě sve dětské Dr pokud ještě ordinuje. Když něco nechápu, tak se zeptám klidně jako blbec znovu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA