Omylem jsem zapomněla po 2 na úřad práce

5
17.3.23 14:53

Omylem jsem zapomněla po 2 na úřad práce

Dobrý den
Chtěla bych se zeptat, přítel měl před pár dny autonehodu a mě vypadlo z hlavy že jsem měla mít schůzku na úřadu práce. Hodně řeším jeho stav v nemocnici, pracovní pohovory (14. jsem byla v nemocnici.). Vím neomlouvá mě to a velice mě to mrzí. Stalo se tak už ale podruhé (poprvé jsem byla na pohovoru skutečně). Vím že mám donést papír ale přítel si nepřeje abych uváděla jeho osobní údaje a informace o něm, chtěla bych se zeptat zda by stačila ústní omluva případně co se stane? Vím mohou mě vyhodit.

PS: zakázal i fotky atd.., on nechce aby to věděla jeho rodina a bojí se že to zjistí. Jeho matka se zná s úřednicí a už tak má strach že jí to řekne. Prosím neřešte proč nechce údaje a info dát úřednici ani to že to nechce nikomu říct. :,( Dnes přišla sms a hned jsem volala ale už tam nebyli. Řeším celý den. Měla jsem tam být 14. a přítel měl nehodu 12. Je to čerstvé.

Příspěvek upraven 17.03.23 v 15:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5750
17.3.23 14:58

Dobrá výmluva :palec:. Ale myslím, že na pracáku už tenhle příběh slyšeli ve všech variantách. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
17.3.23 14:58

Hlavně se domluv na úřadu práce, blbě je, že se ti to stalo už podruhé… Přinejhorším tě vyřadí… Hlavně to res s úředníci, hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116610
17.3.23 14:59

A to řešíš v pátek ve tři. Proč jsi tam nezavolala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
17.3.23 15:00

Oficiálně ustní omluva naprosto nestačí… pokdu ti to uznají bude to mimo pravidla a zákon na hlavu dané úřadnice což dost pochybuju…

byla jsi v nemocnici? pokdu ne není mluva že tvůj partner měl dopravní nehodu ani ofiko…

obávám se že budeš vyřazena z UP..

• Citovat
  • Upravit
5750
17.3.23 15:01
@aiwwa píše:
A to řešíš v pátek ve tři. Proč jsi tam nezavolala?

Protože nejdřív musela vymyslet věrohodnou výmluvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
17.3.23 15:02

Já bych se jen omluvila s tím, že jsem měla tíživou rodinnou situaci a že už se to nestane. Věřím, že tě nevyrazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.3.23 15:04

@aiwwa jo oni mi poslali sms dnes a hned jsem volala a už tam ale nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
17.3.23 15:04
@JuicyLucy píše:
Já bych se jen omluvila s tím, že jsem měla tíživou rodinnou situaci a že už se to nestane. Věřím, že tě nevyrazí.

nno.. tohle opravdu záleží na dané úřednici… pokud nedorazíš na schuzku je to důvod k vyřazení z databáze…

• Citovat
  • Upravit
116610
17.3.23 15:08
@Terka763 píše:
@aiwwa jo oni mi poslali sms dnes a hned jsem volala a už tam ale nejsou

Tak uvidíš no. Já bych v poslala email s omluvou, napsala bych tam pravdu. A v pondělí bych ještě zavolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.3.23 15:10

@ludmilaadamkova byla jsem s přítelem v nemocnici ale i tak nechce abych donesla nějaký jeho papír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116610
17.3.23 15:11
@Terka763 píše:
@ludmilaadamkova byla jsem s přítelem v nemocnici ale i tak nechce abych donesla nějaký jeho papír.

Hele, tak v nejhorším pujdeš do práce, nic horšího se ti stát nemůze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.3.23 15:13

@aiwwa ano rada bych jí našla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
17.3.23 15:13
@Terka763 píše:
@ludmilaadamkova byla jsem s přítelem v nemocnici ale i tak nechce abych donesla nějaký jeho papír.

Tak zadny papir s jeho zdr. stavem nosit nemusis. Ale i tak je videt, jake je to zlaticko. Radeji vyradit z UP, jen aby o nem nikdo nic nevedel. Fakt neni pupek sveta.
Ja bych resila spis tohle, nez ten UP.

• Citovat
  • Upravit
35961
17.3.23 15:17

Tak ať tě živí přítel, když si to nepřeje aby jsi podala důkazy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie