On-line práce z domova

Anonymní
3.11.23 16:42

On-line práce z domova

Dobré odpoledne,
opět tu je diskuze ohledně hodně řešeného tématu, a tím on-line práce z domova (home office).
Moc bych ráda v budoucnu pracovala z domu, hlavně kvůli cestování atd. Na internetu je spousta nabídek typu že si koupím balíček a poté já budu lidem nabízet tento balíček a když si ho koupí u mě, tak mám z toho nějaké peníze. Ale nevím, jak to funguje, že by to bylo tak jednoduché? A jestli se na tom dá vydělat na obživu?
Dále hodně vidím na soc. sítích on-line podnikání - také nevím co si pod tím mám představit.
Hodně mě i láká práce jako např. správce webových stránek, asistent na zákaznické podpoře a tyto podobné práce.
Máte s něčím takovým zkušenosti nebo jste práci dělali/děláte?
Byla bych moc vděčná, kdybyste se podělili o své zkušenosti.
Hezký zbytek dne :D :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
3.11.23 17:06
@Anonymní píše:
Dobré odpoledne,
opět tu je diskuze ohledně hodně řešeného tématu, a tím on-line práce z domova (home office).
Moc bych ráda v budoucnu pracovala z domu, hlavně kvůli cestování atd. Na internetu je spousta nabídek typu že si koupím balíček a poté já budu lidem nabízet tento balíček a když si ho koupí u mě, tak mám z toho nějaké peníze. Ale nevím, jak to funguje, že by to bylo tak jednoduché? A jestli se na tom dá vydělat na obživu?
Dále hodně vidím na soc. sítích on-line podnikání - také nevím co si pod tím mám představit.
Hodně mě i láká práce jako např. správce webových stránek, asistent na zákaznické podpoře a tyto podobné práce.
Hezký zbytek dne :D :)

Vždyť je to obyčejný podvod :think: t si koupíš nesmysl a snažíš se ho udat dál. Podívej se raději na virtuální asistentku a podobné zaměstnání :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
3.11.23 17:32
@Anonymní píše:
Dobré odpoledne,

Práci z domu, kdy bych si měla něco kupovat a nabízet to dál, bych nedělala. Pochybuju že na tomhle se dá nějak extra vydělat pokud nemáš nějakou základnu.
Co se týče online podnikání na sociálních sítích je to většinou o tom, že si uděláš balíčky za určitou hodnotu - ty potom prodáváš dál lidem kteří si napíšou o info jak vydělat na online podnikání na sociálních sítích. Takže si můžeš koupit třeba „snůšků blábolů“ za 2000. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1390
3.11.23 17:41

Koupit si nějaké balíčky a pak s tím opakovaně a setrvale otravovat celé širé okolí, to fakt nechceš. Co to je za práci, kde si máš ty něco „koupit“? Většinou podvod, a pokud ne podvod, tak totální pakárna.
Ty další jako správce webových stránek apod., záleží co a jak umíš, případně zkušenosti. Asi taky musíš mít štěstí. Ale třeba to vyjde.
Mně se osvědčilo se naučit cizí jazyk a pak dělat překladatelku a mít online hodiny. Ale to je samozřejmě běh na dlouhou trať a investice - naučit se cizí jazyk. Při této práci jsem pak byla doma celé dny. Ale teď už radši chodím normálně do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
3.11.23 17:45

Ano, začínám podnikat, převážně online. Ale rozhodně se nechytej nato, že budeš otravovat lidi s nějakými balíčky. To fakt nechceš, natom fakt nezbohatneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
3.11.23 17:56

Asi si nejdriv ujasni, co umis a co jsi ochotna se naucit. Ja mam za sebou online praci prekladatele, v marketingu i v IT, ale vsechno to vychazelo z toho, ze jsem pracovala pro firmy, ktere nabizely home office, a taky jsem na to mela odpovidajici kvalifikaci.

Ohledne tech balicku - tak si to predstav - koupis si balicek a zacnes to prodavat komu? Rodine? Kamaradkam? A kolik si myslis, ze si od tebe neco koupi? A co v tom balicku vubec je? Jako nejak podobne v minulosti fungoval Avon, Oriflame a podobne. Ale moc lidi, co by se tim uplne uzivilo, neznam. Vlastne zadneho. Navic se s temi lidmi potrebujes potkavat osobne a to ti nejak nestymuje s tim cestovanim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
5.11.23 07:51
@Anonymní píše:
Dobré odpoledne,
Moc bych ráda v budoucnu pracovala z domu, hlavně kvůli cestování atd. Na internetu je spousta nabídek typu že si koupím balíček a poté já budu lidem nabízet tento balíček a když si ho koupí u mě, tak mám z toho nějaké peníze. Ale nevím, jak to funguje, že by to bylo tak jednoduché?
Když ten balíček koupí, tak v něm najde papír, ve kterém je napsáno, že má stejně napálit další hejly, doprovázený možná nějakou slovní řezankou. No nekup to!
Ale kde sehnat dost hejlů na to, aby si koupili takovou cennou radu a člověka to uživilo, že? Lidi jsou nevděční a za takové rady nechtějí platit.
Funguje to jako letadlo, jehož motory pohání peníze blbečků. Když dojdou blbečci, letadlo spadne.

On-line podnikání na sociálních sítích? Já si pod tím představuju tzv. influencery a influencerky, tedy pipky, co na sociálních sítích dělají reklamu a PR, ale jak jsou placeny, to nevím. Jde to mimo mne.

Zbytek je asi podvod.
@Anonymní píše:

Správce webu a zákaznická podpora funguje, ale k tomu musíš mít znalosti a dovednosti. Když se ptáš na to, jak funguje Ponziho schéma (tedy to letadlo), tak to vypadá, že jsi právě přistála z Marsu a znalostmi jsi neovlivněná.

Správce webových stránek musí něco vědět o webdesignu, případně o tom systému, v němž jsou stránky udělány. A je to tvrdý chleba, protože pro jednoho asi nedělá.

A zákaznická podpora - tedny konzultant - zas musí vědět něco o věci, ve které bude zákazníkům radit. Ale nějaké školení snad dostane.

Já teda zkušenosti s home office mám. Od roku 1998 tuším do práce nechodím, pracuju z domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat