Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
presne tak a v tom pripade vazne lze a zakladatelka by se mela zamyslet nad tim, jestli v takovem vztahu opravdu pokracovat chce…
@lísteček zase na druhou stranu pokud není úplná důvěra a zakladatelka je teď trochu stíhačka a dává mu najevo nedůvěru, může si klidně psát s dětma, kámošema, ale tuší, že by mu nevěřila, tak mlží
Můj muž je aktivní každou chvíli, ikdyz my si napíšeme třeba pár zpráv za den, ale je mi to celkem jedno
, stejně jako on neřeší s kým si píšu já když jsem online a jemu nenapíšu
A ještě k tomu stavu online vím, že tak blbl messenger. Manžel byl online a přitom seděl vedle mě a telefon měl na stole. Teď mě i ukazoval na hromadném chatu, že vidí jak kdybych do té skupiny psala a já jsme měla telefon taky na stole. Ale u WhatsApp si myslím, že to funguje dobře ten stav online.
@JancaS84 píše: Více
Já si fakt stojím za tím, že může svítit zeleně, aniž by tam něco dělal - vyzkoušeno před časem.. Možná máme s manželem tu appku zapnutou pořád, nevím, v těhlech věcech se nevyznám. Ale když třeba hodinu telefonuje s klientem (ne přes w. a.), celou dobu svítí, že je online. Já to mám stejně, i když čtu emimino.
@Lojzísek píše: Více
ale whatsapp přeci zeleně nesvítí, tam je jen „online“ nebo „naposledy: dnes v..“
@Anonymní píše: Více
Pod jménem mám zelenou tečku a online. Když není člověk online, je tam „naposledy…“. Pouštím právě audio pohádku dětem a manželovi se zobrazuju jako online.
@Lojzísek
jakou zelenou tecku? to ja u whatsapp vubec nemam, jsi si jista, ze se jedna o whasapp?
@lísteček píše: Více
no, podle mě tam dřív zelená tečka byla…ale teď po aktualizaci už tam mám jen online
ty jo, tak to si uz vubec nevybavuju… vim ze to bylo na messengeru ( modra).
S nekym si pise a lze ti. Online ses, jen kdyz si v te aplikaci. Muzes si vypnout upozorneni na konkretniho cloveka, proto tam furt leze a kouka, jestli nenapsal.
To si vůbec nevybavuju.
Doba před dvěma lety - stoprocentně žádné zelené tečky nebyly. Už tehdy se zobrazovalo - online, píše, naposledy v.
To první a poslední jen přímo v dané konverzaci, to prostřední i v přehledu chatů, když zrovna někdo psal zprávu..
Zelené tečky jako stav online se zobrazovaly a stále zobrazují v messengeru.
Tečka, netečka, když cokoliv šťourám na telefonu, jsem u manžela na telefonu jako online. Na displeji mám ikonu, mám to asi stále zapnuté?
Mně teda vychází, že kdo má na WA zelenou tečku, tak je on-line a reaguje mi obratem… moje zkušenost.
@Lucy75 píše: Více
Ja mam treba funkci naposledy a online vypnutou.
A mam klid