Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No ja nevim, spis tam je… ja mam Whatsaspp na pocitaci porad otevreny v okne, pokud mam otervrene jine okno, tak se neukazuje, ze jsem online… Takze ja si bohuzel myslim, ze online je. Mela jsem to same doma ( ano psal si s milenkou), dokocne jsem vypozorovala jak jsou online spolecne nebo na stridacku. Kdyz jsem mu to rekla, rekl ze to neni pravda a zacal psat imessage ![]()
@Lojzísek ne, pokud nemas whatsapp otevreny a neco tam nectes nebo nepises, neukazuje se, ze jsi aktualne online.
@Lojzísek píše: Více
Být na telefonu nestačí, musíš mít otevřenou přímo tu apku, abys svítila online. Jinými slovy, pokud ten chlap svítí na whatsappu jako online, tak je vlezený v aplikaci a s je někým v kontaktu a ne že ne..
Jestli sviti, tak na whatsapp je. Ale vis, ze si muze nastavit, aby nebyl vubec videt, ze je online.
@Lenka0505 píše: Více
Ano vím, jen nevím, jestli to ví on…řekl mi že si s nikým prostě nepíše a jestli mu nevěřím ať si projedu jeho telefon a že si whatsapp smaže a bude klid…
@werajsik píše: Více
toho se taky bojím…opravdu nejsem žádná hysterka ani stíhačka, ale v minulosti mi lhal…teď mi tedy nedává žádný důvod mu nevěřit, ale ta důvěra je zničená, snažím se začít zase věřit a tak jsem víc podezřívavá a nedůvěřivá…nevím, snažím se najít racionální vysvětlení, že třeba jen otevře whatsapp a koukne jestli někdo nepsal…třeba…a to vím že dělá, když jsme spolu, tak prostě často otevře whatsapp a koukne jestli mu nepsali děti…(má jako upozornění jen slabé pípnutí) což ale taky moc nechápu, protože stačí rozsvítit mobil a vidím jestli tam má zprávu, on lozí přímo do té aplikace a koukne zda někdo nepsal…tak si říkám jestli to není ono
@Anonymní píše: Více
ja si timto taky prosla a uplne chapu, ze jsi podezrivava… Nebudu ti mazat med kolem pusy, pokud jen otecvira Whatsapp jestli mu nekdo nepsal, ma ztlumene oznameni. Tak aby mu nic nevyskocilo na pozadi treba kdyz jsi pobliz. Zpravu uvidi pouze tehdy, pokud otevre aplikaci. ![]()
@lísteček píše: Více
a to že mi řekne, ať si klidně projedu jeho telefon, to bude jako k čemu…pokud tam něco má, předtím to promaže, abych nic nenašla…já nevím, je hrozný žít v takový neustálý nejistotě…tím, že mi v minulosti dlouhodobě lhal, zpřetrhal tu důvěru, kterou jsem k němu měla 100%…teď říká, že mi nedává žádný důvod mu nevěřit, což je dá se říct pravda, ale když tě někdo zklame, nejde hned zase věřit…ale uvědomuju si, že jsem občas psycho. přijde mi podezřelé i to, co bych normálně neřešila…byla jsem sebevědomá ženská a teď jsem jen uzlíček nervů…hlava pracuje a vymýšlí hrozný scénáře. říkala jsem si, že si vypnu ten stav online, abych to prostě neviděla…akorát mě to drásá.
ale jinak jak píšeš, to on nemá ztlumené oznámení, ukáže se mu když jen rozsvítí mobil, v pruhu kdo mu píše…tak proto nechápu, proč do toho whatsappu pořád leze (když jsme spolu)
Vzdyt ty take lozis do te aplikace, abys zjistila, jestli ti nahodou nepsal, dokonce bych rekla, ze musis vlezt na vasi konverzaci, v seznamu kontaktu nevidis, kdyz je nekdo online, ne?
Kolik je ti let? On ma deti. Proc s nim jeste jsi? Bud mu dej sanci a opravdu se snaz mu verit, nebo se s nim rozejdi. Ze soucasneho stavu se bud zblaznis, nebo te on posle nekam.
ale to si prave muzes nastavit, ze se ti na urciteho cloveka neukaze oznameni, az tehdy pokud skutecne otevres aplikaci, uvidis ze ti ten clovek pise. Ja jsem vzdycky rikala, ze mam silnou intuici a vse se mi vzdy potvrdilo. Uplne vim, jak se citis, je to hrozna bezmoc. A ano, mozna je reseni, ze si vypnes sama stav online a nic takoveho neuvidis. Ale zrat te to bude stejne, nevim jak moc silna jsi, ale dokazu si predstavit, ze tento stav budes neustale zapinat a vypinat… tak sem to delala ja ![]()
A víš, že se tam dá nastavit i uzamčený chat kam vlezes jen na otisk a je schovaný na první pohled nejde vidět, vypnout oznámení, nastavit automatický mazání zpráv po určité době atd.
Ale nechápu k čemu vám takový vztah je, když tam není důvěra když tě to tak ubíjí.
Já občas třeba odepíšu tím, že stáhnu lištu a odepíšu na displeji, ale aplikaci neotevru a druhá strana zprávu dostane, ale neukazuje to, že jsem online.
ukazuje to pouze poslední čas kdy jsem aplikaci otevřela. Takže ano, online je, ať říká co chce..
Ahoj, mám dotaz.
U přítele se během dne pořád ukazuje na whatsapp, že je online. Mě skoro nepíše…tak jsem se ho zeptala, s kým si pořád píše..řekl mi, že napsal jen dětem jednu zprávu ráno a jinak na whatsapp nebyl. Jak je tedy možné, že měl pořád stav online?
Nejsem žádná stíhačka, spíš vždy když jsem koukla jestli nepíše, viděla jsem, že je online. V minulosti mi v něčem důležitém lhal, takže důvěra je podlomená. Ale nechci zas zbytečně podezřívat.
Jde mi tedy jen čistě technicky o to, jestli když má v telefonu aplikaci whatsapp, může se ukazovat jako online a také naposledy: dnes v tolik a tolik hodin, je možné, že je to jen tím, že má whatsapp puštěný na pozadí ale fyzicky tam není? Děkuji moc za vysvětlení