Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, kdo nakupujete v Americe přes online shopy, dáte mi nějaké tipy?
Na potraviny(sladkosti), oblečení dětské i pro dospělé, hračky…Zatím jsem nakoupila v Carter´s děckám trička. Nechávám si to posílat do skladu v USA, takže i eshopy, co neposílají do ČR.
Moc děkuji ![]()
Neim sice o americkem obchodu, ale sladkosti a ruzne drovne potraviny sezenes i na candy store cz ![]()
Kupuji všude možně, spíš nějaké konkrétní věci, ne podle eshopů.
Ted zrovna ocekavam 2 baliky, Colourpop - make up, stiny, stetce a Kawaii - anime psaci potreby a kraviny pro dceru. Nevim, v cem ti to pomuze. Spis, jestli nam nechces “nenapadne” predstavit ten sklad😎
@MadGirlNancy píše:
Ted zrovna ocekavam 2 baliky, Colourpop - make up, stiny, stetce a Kawaii - anime psaci potreby a kraviny pro dceru. Nevim, v cem ti to pomuze. Spis, jestli nam nechces “nenapadne” predstavit ten sklad😎
Díky moc za tipy, jestli chcete, napíšu vám SZ, on se sem asi odkaz dávat nesmí.
Vyplatí se objednat více zboží, spojit balíky a pokud nespěcháte, poslat kontejnerem lodí, trvá to teda dlouho, než dorazí…
@Zumpa píše:
Kupuji všude možně, spíš nějaké konkrétní věci, ne podle eshopů.
Tak to jako jo, konkrétně jsem psala, co sháním…Ale ne zrovna všechny eshopy jsou ověřené a přivítám dobré zkušenosti s nimi
.