Opakované špinění v těhotenství

Anonymní
11.10.18 22:27

Ano i jsem několikrát krvácela a vzdy bez příčiny :) a vše je v pořádku :) neměj strach :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9019
11.10.18 22:29

Já špinila v prvním trimestru, to tedy nevím proč. Bylo mi lékařem řečeno, že je to normální a nemám mít strach. Potom ve 14. týdnu jsem slabě krvácela, prý prasklá cévka. Od té doby nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
11.10.18 23:35

Ahoj, já špinila 2 x v prvním trimestru, potom v 26 tt, vždy světle růžový výtok, který jsem zaznamenala na toaleťáku. V tom druhém trimestru jsem běžela na pohotovost a tam si připadala skoro jak hysterka, doktorka uvnitř žádnou krev neviděla a nebýt oranžového výtoku na intimce, tak jsem si sama připadala jak blázen. Zkontrolovali, co by mohlo být špatně a nic nenašli. Poté jsem opět špinila cca měsíc poté po sexu a ještě asi dvakrát bez příčiny, to už jsem neletěla na pohotovost, ale jen na kontrolu na gyndu. Nakonec jsem začala špinit pár dní před porodem. Důvod, proč bylo špinění se nikdy nezjistil, ale nyní u mě spinká třítýdenní chlapeček, takže to nemusí znamenat nic špatného. :) Snad to tak bude i u tebe. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí