Opakované vag. problémy - co dělat?

Anonymní
18.4.23 09:12

Opakovane vag.problemy-co dělat?

Ahoj, už nevím, jal dál řešit své vaginální obtíže. Cca před rokem se mi občas vyskytla mykóza, třeba dva měsíce žádný problém, pak zas 2 týdny pálení, ŕezání, nemožnost pohl. styku. Léčila jsem clotrimoxazolem mastí nebo to odeznělo samo. Nyní jsem 19.tt těhotenství a stále me problémy obtěžují. Ted jsem byla měsíc v pohodě, ale před 14 dny po stylu manžela začal pálet penis, měl celý červený zalud (prominte, že to tak popisuji),mě nic nepálelo, jen jsem to měla tam dole další den citlivejsi. Šla jsem zrovna dalsi den k lekari, tak se na me mrknul s rikal, ze kvasinky nevidi, jen zarudnuti a doporucil mi na 3 dny si zavadet vecer globule a pri svedeni mazat. Vse jsem provedla. Vcera jsme se chteli s manzelem milovat a jen co do me kousek vstoupnul, strasny paleni u me i u nej. A byla jsem i hodne stazena. Jinak vytok nemam, normalne me spodek nepali, neboli, nesvedi…. Piji pravidelne kefir a uzivam i cesnek v tabletach, hygienu dodrzujeme oba. Vim, ze v tehotenstvi je sklon k mykozam vetsI, ale nas tyto problemy trapili uz predtim. Jsem z toho nestastna. Je mi 30let, predtim zadne problemy az tedka cca rok zpet :,(. S manzelem jsem pres 2 roky. Neumim si predstavit, ze tohle uz bude naporad. Nas sex. vztah tim hodne trpi :( prosim, poradte!!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35755
18.4.23 09:36
@Anonymní píše:
Ahoj, už nevím, jal dál řešit své vaginální obtíže. Cca před rokem se mi občas vyskytla mykóza, třeba dva měsíce žádný problém, pak zas 2 týdny pálení, ŕezání, nemožnost pohl. styku. Léčila jsem clotrimoxazolem mastí nebo to odeznělo samo. Nyní jsem 19.tt těhotenství a stále me problémy obtěžují. Ted jsem byla měsíc v pohodě, ale před 14 dny po stylu manžela začal pálet penis, měl celý červený zalud (prominte, že to tak popisuji),mě nic nepálelo, jen jsem to měla tam dole další den citlivejsi. Šla jsem zrovna dalsi den k lekari, tak se na me mrknul s rikal, ze kvasinky nevidi, jen zarudnuti a doporucil mi na 3 dny si zavadet vecer globule a pri svedeni mazat. Vse jsem provedla. Vcera jsme se chteli s manzelem milovat a jen co do me kousek vstoupnul, strasny paleni u me i u nej. A byla jsem i hodne stazena. Jinak vytok nemam, normalne me spodek nepali, neboli, nesvedi…. Piji pravidelne kefir a uzivam i cesnek v tabletach, hygienu dodrzujeme oba. Vim, ze v tehotenstvi je sklon k mykozam vetsI, ale nas tyto problemy trapili uz predtim. Jsem z toho nestastna. Je mi 30let, predtim zadne problemy az tedka cca rok zpet :,(. S manzelem jsem pres 2 roky. Neumim si predstavit, ze tohle uz bude naporad. Nas sex. vztah tim hodne trpi :( prosim, poradte!!!

A manžel se taky vždy přeléčí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
18.4.23 09:38

No ale když máš tu mykózu a kvasinky, tak přeléčí se vždy i partner? Protože pokud byl styk i v průběhu mykózy, nebo pokud jsi byla infekční, tak se nakazil i on. Proto je důležité jeho přeléčení, jinak si budete pořád předávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.23 10:01

@JancaS84 ano,taky se vzdycky maze. Vic nam lekar nedoporucil…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.23 10:02

@Bellino ano, take se maze, kdyz vim, ze mam zrovna problem.

• Citovat
  • Upravit
754
18.4.23 10:27

Jen jestli se maže pořádně, chce to, abyste se mazali ještě nějakou chvíli po. A může to být také něco jiného, by ti doktor měl udělat pořádné stěry. Jinak já to mám třeba tak, že jakmile si dám hodně sladkého, okamžitě mám kvasinky… A je jedno, co dělám jinak, že se snažím mazat. Prostě musím hlídat cukr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
18.4.23 10:53

Ať ti udělá stěry. Toto léčení naslepo je na nic. Léčíš kvasinky a můžeš mít streptokoka. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.23 12:50

@Okta dekuji,priste se o tom zminim…. Prijde mi, ze to moc neresi proste :(

• Citovat
  • Upravit
2073
18.4.23 13:00

Jste si jista, ze mate kvasinky? Nemuzete mit treba premnozeny laktobacily? Trvala bych na sterech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.23 15:23

@Bela111 jista si nejsem, ale sama to nezjistim a lekar s tim nic moc nedela :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat