Opakované záněty a infekce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.6.18 10:28

@Verun83 takhle - trvá to od ledna. Většinou chytnu mykozu, přeléčím se a hupnem na to znova :D a v tu chvíli je tu mykoza zase. A takhle se to opakuje… Přítel přeléčený byl, to už měl totiž příznaky i on a léčil se. Ale jak říkám - od ledna je to pořád tohle dokola, napadá mě, jestli mu ty léky vůbec zabraly.. je to asi měsíc, možná měsíc a něco, co se přeléčil, od té doby jsem chytla mykozu asi 2×, teda 3×, ale to jedno byla jen lehká infekce, protože jsem byla na veřejném bazéně. Během těm tří mykoz jsme ale nesouložili. Třeba jsem ho nakazila znova já, když jsem ještě příznaky nepociťovala a teď mi to pořád předává.. opravdu netuším. To, že spolu nespíme, znamená „spíme spolu 2× týdně, někdy jednou“, běžně to bylo na denním pořádku, když jsem byla zdravá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
12.6.18 10:40
@SannaZ píše:
@Verun83 takhle - trvá to od ledna. Většinou chytnu mykozu, přeléčím se a hupnem na to znova :D a v tu chvíli je tu mykoza zase. A takhle se to opakuje… Přítel přeléčený byl, to už měl totiž příznaky i on a léčil se. Ale jak říkám - od ledna je to pořád tohle dokola, napadá mě, jestli mu ty léky vůbec zabraly.. je to asi měsíc, možná měsíc a něco, co se přeléčil, od té doby jsem chytla mykozu asi 2×, teda 3×, ale to jedno byla jen lehká infekce, protože jsem byla na veřejném bazéně. Během těm tří mykoz jsme ale nesouložili. Třeba jsem ho nakazila znova já, když jsem ještě příznaky nepociťovala a teď mi to pořád předává.. opravdu netuším. To, že spolu nespíme, znamená „spíme spolu 2× týdně, někdy jednou“, běžně to bylo na denním pořádku, když jsem byla zdravá

Ja je mam rok. A od chlapa to nemam. Takze tak.
Zkus si o tom neco nacist, nez zacnes hledat problem u nekoho jineho. Tak at se chlap maze non-stop, kdyz mas pocit, ze za to muze chudak on.

• Citovat
  • Upravit
12.6.18 11:08

Nemám pocit, že za to může on.. ale pokud vím, tak mykoza se může přenášet i takto. Je to jedna z variant z možných příčin :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí