Opakované záněty průdušek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20557
5.3.15 13:35

@beeerush
tohle je po Priorixu celkem klasika, rozhodí imunitu na dlouhou dobu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
5.3.15 13:45

@beeerush ahojky, já jsem bojovala se zánětem průdušek (dědičný) u dcery-tenkrát ji to začalo v 6měsících a trvalo do cca 4let (každý měsíc ATB!) - než jsem přešla k jiné pediatričce a ta nám napsala homeopatika! Nemůžu než říct, že konečně něco, co zabralo!! Brali jsme je cca 4měsíce?? už si napamatuju, možná i méně, ale fungovalo to! Teď běžně nemocná - rýma, kašel atd…ale na průdušky ji to už neleze - i když nikdy neříkám nikdy, ale máme na to pak zase homepatika! Někdo jim nevěří jako já nevěřila, ale vyzkoušej a uvidíš! Bude to ok a nemusíš do ní sr…t ATB… :kytka: :mavam: jestli jsi z Prahy, doporučím ti svojí mudr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
5.3.15 14:15

@Ladybird146 Děkuju za zkušenosti, z Prahy bohužel nejsem a u nás je asi jediná homeopatička a ta už nebere nové pacienty. A mohla bys mi prosím napsat jméno těch homeopatik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
5.3.15 16:57

@beeerush tak ji zkus zavolat a rekni ji problem! Nemusi te brat staci kdyz ti rekne jak je kombinovat! Nebo vis co. Muzu ti dat telefon na ru moji… Je mila a urcite te neodpalkuje! Tady u toho je tech home vic druhu, nerada bych ti rekla spatne kombinace protoze si to uz nepamatuju… Ona uz zanet dcera totiz uz vazne dlooouho nemela…kdyz potrebuju tak volam mudr :think: Jinak jsem koukala ze mame stejne stare mimi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
5.3.15 18:11

Aha, já vůbec nevim jak homeopatika fungují, zatim jsem neměla důvod se o to zajímat. Zkusím zavolat té naší, děkuju za tip. Stejně staré mimi? Tak to jsi taky nevyspalá, co? :mrgreen: Já už mam teda trochu nervy na pochodu, jak jsem nevyspalá a do toho ten podvědomý strach o děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
8.3.15 20:21

@beeerush ahojky - byla jsem na víkend mimo…no je to jen přírodní preparát, žádné léky, takže si myslím, že pro děti ideální :palec: jinak s tím mimi jen myslím…podle diskuzí ve kterých jsi také diskutovala…já mám holčičku teď narozenou 16.12…s tím nevyspáním máš pravdu…už je to na mašli 8o do toho mám ještě jednu, ale naaštěstí už je to samostatná jednotka…je jí 10,takže taková chůva :mrgreen: :mrgreen: dej vědět, jak jsi dopadla u té homeopatky…musíte jich mít ve městě víc ne? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.15 01:20

Já jsem v dětství byla nemocná skoro pořád, cokoliv jsem chytla, tak šlo na průdušky a do kašle. Kromě alergií byl problém ještě jinde. Doktorku po několika letech neustálých nemocí napadlo nechat mi prověřit imunitu, a měla jsem tam těžký deficit, který se musel léčit na imunologii. Takže doporučuji všem, kteří bojují s opakovanými infekcemi, aby poprosili obvoďačku o kontrolu v tomto směru…

• Citovat
  • Upravit
809
9.3.15 09:17

@Ladybird146 No jo, máš pravdu, homeopatů je u nás jak hub po dešti, že teď zas nevim, kterého vybrat. Já znala z okolí jen tu jedinou, ke které se všichni snaží dostat, za mého dětství to byla špatná dětská mudr. A teď je holt dobrý homeopat :lol: Já mam právě cácoru 2 a 3/4 a 22.1. Se nám narodil kluk. Kdybych věděla co mě čeká, tak bych si dávala sakra pozor, aby se to druhé narodilo zase v létě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
9.3.15 15:23

@beeerush to teda! já jsem z toho prosincovýho mimča taky trošku vedle :lol: první byla v říjnu a bylo to super! Jinak držím palce ať vybereš dobře - nejlepší je asi kombinace pediatr-homeopat, ale to je málokdy :think: každopádně až najdeš, dej vědět, jak to zabírá…držím moc palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.16 12:24

zánět průdušek

Dobrý den,
sháním radu můj syn trpí opakovaně na záněty průdušek už ho má po několikáté za sebou. měsíc byl klid pak onemocněl byl týden ve školce a má ho nanovo :,( :,( :,( :,( už si nevím rady jak tomuto předejít.
Poradíte mi jinak mu jsou 3 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
26.4.16 22:29

@christianekiki Řešíme doma s dcerou to samé. Za poslední tři měsíce 3× ATB - Klacid + k tomu Spiropent. Jsem z toho už otrávená. Naposledy týden ve školce a už je zase doma. V pondělí jdeme na kontrolu a na krev, a tak chci s doktorkou probrat, jak tomu předcházet a čím jí pomocí a ne jen řešit následky. Jsem rozhodnutá se domluvit s homeopatičkou, ale počkám až po dokotrce. Možná i nějaká alergologie. Ale tam mám zase trochu strach, že téměř každému zjistí něco, co ho do té doby ani neomezovalo. Jinak nám se to takhle sype od Vánoc. Do té doby jenom rýmička, ale od Vánoc fakt všechno sedá na průdušky.
Předpokládám, že dáváte k ATB i probiotika, aby ta ATB nevymítila i to dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
16.9.16 08:45

Chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s novou „taktikou“ pediatrů třikrát a dost? Že pokud dítě prodělá třikrát zánět průdušek po sobě začne se léčit jinak tedy začne s nějakou inhalací atd? My máme u miminka čtvrtý zánět průdušek po sobě a vypadá to, že doktorka léčí případ od případu a celkově jí to asi zas tak nepřipadá vážné, ale mě už tedy ano… Copak jí mám sama říkat co má dělat? Ženský která má padesátiletou praxi? Máte někdo nějaký zkušenosti a další věc - pomáhá léčebna nebo lázně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
16.9.16 08:53

@tanyya A čemu říkáš zánět průdušek? A jak staré dítě? Měli jste ATB? Jak dlouho zánět trval? Byl virový nebo bakteriální…z toho, co píšeš se nedá nic poznat. Pokud nejsi spokojená s pediatrem, tak ho změň, co k tomu dodat? Lázně pomohou, ale k vypsání musí pacient splňovat určitá kriteria, nebo jeďte jako samoplátci. A to, že doktorka léčí případ od případu je to nejlepší, co může dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
16.9.16 08:56

@tanyya záleží na tom, jak dlouho po sobě, moje malá 2,5 měla dva ošklivé záněty průdušek na jaře a měli jsme lék na inhalaci tou maskou, ale fakt se ztoho lízala dlouho a doteď kašle před spaním, to už se řeší na alergu.
Jinak bych ti doporučila navštěvovat solnou jeskyni, to by mimču mohlo pomoct. Záleží na tom i jak staré to dítko máš a jak ošklivý ten zánět byl, ony tyhle léky do dýchadel bývají dost silné a třeba u malého mimina neovlivníš kolkrát a jak hluboko to vdechne, u těch dýchadel je potřeba aby dítě spolupracovalo a opravdu se zhluboka nadechlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
16.9.16 09:13

Je jí osm měsíců a pokud biseptol počítám jako atb měla už jich pět… Nevím, jestli je to vážné, vždycky trvá tak 14 dní než se z toho vyhrabe, pár týdnů je zdravá a znova, a to je prosím léto… co bude v zimě? lepší podmínky než měla teď už nedostane, a proč hned měnit pediatra? třeba tak postupují všichni, právě na to se tady taky ptám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí