Opakovaný zánět prsu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1177
28.2.18 19:25

@LindaPraha : zkus ještě ty prášky, mne na záněty zabíraly perfektně a pokud to nepůjde, někdy bohužel je lepší laktaci skončit.. já jsem měla zánět v osmi týdnech celkem asi 10×… vlastně z jednoho do druhého (střídání prs) a chtěli mi doktoři laktaci ukončit… a ty prášky mi na to fakt zabraly.. asi účinek viditelný po cca 5 tabletách (5 dnů)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
2.3.18 08:38

@LindaPraha ahoj,mas uz ty tabletky? Jsem si na tebe vzpomnela…jak jsem je nyni nebrala, zase ten zanet a rano docela v pohode, vecer uz natekle cervene prso i pres masaze a koupele v teple vode a studene obklady… a mam treti tabletku v sobe a jsem v pohode ;). Takze fakt u mne zabiraji perfektne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
2.3.18 14:54

@Aniga nemam. Objednavala jsdm v utery u dr.maxe a pry v pondeli nebo v utery mi to prijde… Proste nemam slov. Hlavne po dvou dnech mam opet teploty, rudy prso.. Bezva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
2.3.18 15:03

@LindaPraha zkus jeste vydrzet…ja vim, je to desna bolest a ani miminko nemuzes poradne zvednout :,(
Po tom, co zacnes brat, myslim, ze se ti to zlepsi tak za cca 4-5dnu…
Ach jo, kdyby ty lekarny alespon fungovaly s dodanim do druheho dne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
12.3.18 13:01

@LindaPraha : Ahoj, co prášky? Zabraly? Nebo to bylo k ničemu a pořád máš problémy s kojením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
17.3.18 20:36

@Aniga ahoj, no zatim jsem jich zobla asi 12 a zanet neni. Ale taky jeste neuplynula ta doba, kdy ma dorazit :) Snad nedorazi. Chci objednat jeste dalsi baleni, abych opravdu mohla s jistotou rict, zda pomohly nebo ne. Zatim to vypada dobre :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová