Opalovací krém pro mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81480
29.7.13 15:11
@ivulinaM píše:
@štěpánka11 já ho měla taky, ale Dani po něm měla krupičku, takže jsem ho vyměnila za Sun Dance z DM a dobrý :nevim:

jsi si jistá, že to bylo po krému? moje obě děti maj po prvním sluníčku krupičku. Prvně jsem si taky myslela, že po krému a že pomohla výmněna. Jenže další rok zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
29.7.13 15:11

Do tří let jsem používala Ladival 50 pro děti (k moři bych ho brala i ted, jedině 50), letos Ladival 30 pro děti. Je to sprej, krádně se aplikuje, voděodolný, i pro atopiky, spokojenost, malej je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
29.7.13 15:13
@ireeenka píše:
@Janca.Nikca
Já tedy pro mimi a malé děti jedině minerální filtry, nikoli chemii :poblion: My používáme Laveru, ale má malý SPF, ty 50 má snad Eco Baby i jiné :kytka: Ale není to nejlevnější. Jinak děti do jednoho roku, ideálně i déle se mají slunci vyhýbat, ale to asi víš :)

Tak Daylong chemickej není. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
29.7.13 15:13
@Malvajs píše:
Nam teda daylong nevyhovoval. Spatne se roztira a malej mel krupicku. Letos mam vyzkouseny to Avene a spokojenost.

Jo? Mně se roztírá úplně parádně. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
29.7.13 15:17

@Lama Lama bohužel jo :,( Koupila jsem ho i letos a jakmile jsem ho použila, tak se mi osypala. Po tom z DM nic :nevim: Minulý týden přítel zapomněl krém u kámoše, tak jsem opět použila Ladival a zas má krupičku :zed: Takže fakt nevím, čím jiným by to mohlo být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
29.7.13 15:17
@ireeenka píše:
@Janca.Nikca
Já tedy pro mimi a malé děti jedině minerální filtry, nikoli chemii :poblion: My používáme Laveru, ale má malý SPF, ty 50 má snad Eco Baby i jiné :kytka: Ale není to nejlevnější. Jinak děti do jednoho roku, ideálně i déle se mají slunci vyhýbat, ale to asi víš :)

Minerál je taky chemie ne? Nevíte prosím jak se liší opalovací krémy pro děti a pro dospělé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
29.7.13 15:18

Daylong ted dopadl v dtestu otresne, to same treba drahe avene a taky astrid dopadl blbe. Vyhrala nivea 50faktor
Ja si ji na zaklade tohoto testu koupila a spokojenost a to bylo v turecku fakt slunecno:) krasne se roztira, dlouho na pokozce vydrzi, vubec nedela ty bile skvrny a bili film. Za me naprosta spokojenost a s vysledkem testu naprosto souhlasim. Daylong i avene mam doma a zklamaly me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
29.7.13 15:19
@Clarkia píše:
Tak Daylong chemickej není. :roll:

Omyl, chemický je, jen proti slunci používá minerální filtry. Většina ostatních složek jsou chemikálie. Ale říkala jsem to všeobecně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
29.7.13 15:19

No ale hlavne by takhle male miminko na slunicku vubec byt nemelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
29.7.13 15:23

Kdyz byla dcera mimino pouzivala jsem Daylong nebo Ladival z lekarny, maji dobra hodnoceni, jsou trosku drazsi, ale vydrzi.
A hlavne, male deti by se mely slunci co nejvice vyhybat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
29.7.13 15:25
@Janichka píše:
No ale hlavne by takhle male miminko na slunicku vubec byt nemelo.

Nj, ale ono to opaluje aj ve stínu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
29.7.13 15:26

.

Příspěvek upraven 21.02.14 v 23:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
29.7.13 15:26

Loni jsme měli Daylong a blbě se roztíral, letos Avéne 50+ a spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
29.7.13 15:30

Mam pro mrnouska Alphanova Bebe 30 a zatim po nem nic nemel, je trosicku tuzsi na roztirani, ale to neni zadna vada. Mazu ho kdyz jdeme na delsi vychazku a vim, ze se mi maly v kocaru odkope a bude divocit, tak aby ty kousky, kam bude dopadat slunicko, mel chraneny :-) jinak prakticky na slunicko nechodime, ja sama ho nemam rada :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
29.7.13 15:42
@Janca.Nikca píše:
Ahoj maminky, máte nějaké zkušenosti s opalovacím krémem pro děti? je nám 5 měsíců a v září jedeme k moři tak přemýšlím jaký krém pro malou zvolit. díky

Jak uz tu holky psaly my pouzivame taky SUN DANCE KIDS 50+ z DM, byli jsme pred 14ti dny na Kanarech a maly neni spaleny, jen krasne zdrave tak akorat opaleny :) meli jsme i slunecnik, coz si myslim ze budete mit i vy, ale ono to opaluje i tak a hlavne hodne ve vode…takze to chce opravdu mazat 50tkou :) :palec: i my dospely meli 50tku a pak 30tku…to slunce je svi*a :lol: ;)

Příspěvek upraven 29.07.13 v 15:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast