Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Nejnovější recenze z kategorie Krémy pro děti
Přečtěte si článek: Opalovací krém pro miminka: Jaký vybrat?
@ivulinaM píše:
@štěpánka11 já ho měla taky, ale Dani po něm měla krupičku, takže jsem ho vyměnila za Sun Dance z DM a dobrý
jsi si jistá, že to bylo po krému? moje obě děti maj po prvním sluníčku krupičku. Prvně jsem si taky myslela, že po krému a že pomohla výmněna. Jenže další rok zas.
Do tří let jsem používala Ladival 50 pro děti (k moři bych ho brala i ted, jedině 50), letos Ladival 30 pro děti. Je to sprej, krádně se aplikuje, voděodolný, i pro atopiky, spokojenost, malej je v pohodě.
@ireeenka píše:
@Janca.Nikca
Já tedy pro mimi a malé děti jedině minerální filtry, nikoli chemiiMy používáme Laveru, ale má malý SPF, ty 50 má snad Eco Baby i jiné
Ale není to nejlevnější. Jinak děti do jednoho roku, ideálně i déle se mají slunci vyhýbat, ale to asi víš
Tak Daylong chemickej není. ![]()
@Malvajs píše:
Nam teda daylong nevyhovoval. Spatne se roztira a malej mel krupicku. Letos mam vyzkouseny to Avene a spokojenost.
Jo? Mně se roztírá úplně parádně. ![]()
@Lama Lama bohužel jo
Koupila jsem ho i letos a jakmile jsem ho použila, tak se mi osypala. Po tom z DM nic
Minulý týden přítel zapomněl krém u kámoše, tak jsem opět použila Ladival a zas má krupičku
Takže fakt nevím, čím jiným by to mohlo být ![]()
@ireeenka píše:
@Janca.Nikca
Já tedy pro mimi a malé děti jedině minerální filtry, nikoli chemiiMy používáme Laveru, ale má malý SPF, ty 50 má snad Eco Baby i jiné
Ale není to nejlevnější. Jinak děti do jednoho roku, ideálně i déle se mají slunci vyhýbat, ale to asi víš
Minerál je taky chemie ne? Nevíte prosím jak se liší opalovací krémy pro děti a pro dospělé?
Daylong ted dopadl v dtestu otresne, to same treba drahe avene a taky astrid dopadl blbe. Vyhrala nivea 50faktor
Ja si ji na zaklade tohoto testu koupila a spokojenost a to bylo v turecku fakt slunecno:) krasne se roztira, dlouho na pokozce vydrzi, vubec nedela ty bile skvrny a bili film. Za me naprosta spokojenost a s vysledkem testu naprosto souhlasim. Daylong i avene mam doma a zklamaly me.
@Clarkia píše:
Tak Daylong chemickej není.
Omyl, chemický je, jen proti slunci používá minerální filtry. Většina ostatních složek jsou chemikálie. Ale říkala jsem to všeobecně.
No ale hlavne by takhle male miminko na slunicku vubec byt nemelo.
Kdyz byla dcera mimino pouzivala jsem Daylong nebo Ladival z lekarny, maji dobra hodnoceni, jsou trosku drazsi, ale vydrzi.
A hlavne, male deti by se mely slunci co nejvice vyhybat ![]()
@Janichka píše:
No ale hlavne by takhle male miminko na slunicku vubec byt nemelo.
Nj, ale ono to opaluje aj ve stínu ![]()
Loni jsme měli Daylong a blbě se roztíral, letos Avéne 50+ a spokojenost
Mam pro mrnouska Alphanova Bebe 30 a zatim po nem nic nemel, je trosicku tuzsi na roztirani, ale to neni zadna vada. Mazu ho kdyz jdeme na delsi vychazku a vim, ze se mi maly v kocaru odkope a bude divocit, tak aby ty kousky, kam bude dopadat slunicko, mel chraneny
jinak prakticky na slunicko nechodime, ja sama ho nemam rada ![]()
@Janca.Nikca píše:
Ahoj maminky, máte nějaké zkušenosti s opalovacím krémem pro děti? je nám 5 měsíců a v září jedeme k moři tak přemýšlím jaký krém pro malou zvolit. díky
Jak uz tu holky psaly my pouzivame taky SUN DANCE KIDS 50+ z DM, byli jsme pred 14ti dny na Kanarech a maly neni spaleny, jen krasne zdrave tak akorat opaleny
meli jsme i slunecnik, coz si myslim ze budete mit i vy, ale ono to opaluje i tak a hlavne hodne ve vode…takze to chce opravdu mazat 50tkou
i my dospely meli 50tku a pak 30tku…to slunce je svi*a
![]()
Příspěvek upraven 29.07.13 v 15:48