Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Nejnovější recenze z kategorie Krémy pro děti
Přečtěte si článek: Opalovací krém pro miminka: Jaký vybrat?
Kdyz byla dcera mimino pouzivala jsem Daylong nebo Ladival z lekarny, maji dobra hodnoceni, jsou trosku drazsi, ale vydrzi.
A hlavne, male deti by se mely slunci co nejvice vyhybat ![]()
@Janichka píše:
No ale hlavne by takhle male miminko na slunicku vubec byt nemelo.
Nj, ale ono to opaluje aj ve stínu ![]()
Loni jsme měli Daylong a blbě se roztíral, letos Avéne 50+ a spokojenost
Mam pro mrnouska Alphanova Bebe 30 a zatim po nem nic nemel, je trosicku tuzsi na roztirani, ale to neni zadna vada. Mazu ho kdyz jdeme na delsi vychazku a vim, ze se mi maly v kocaru odkope a bude divocit, tak aby ty kousky, kam bude dopadat slunicko, mel chraneny
jinak prakticky na slunicko nechodime, ja sama ho nemam rada ![]()
@Janca.Nikca píše:
Ahoj maminky, máte nějaké zkušenosti s opalovacím krémem pro děti? je nám 5 měsíců a v září jedeme k moři tak přemýšlím jaký krém pro malou zvolit. díky
Jak uz tu holky psaly my pouzivame taky SUN DANCE KIDS 50+ z DM, byli jsme pred 14ti dny na Kanarech a maly neni spaleny, jen krasne zdrave tak akorat opaleny
meli jsme i slunecnik, coz si myslim ze budete mit i vy, ale ono to opaluje i tak a hlavne hodne ve vode…takze to chce opravdu mazat 50tkou
i my dospely meli 50tku a pak 30tku…to slunce je svi*a
![]()
Příspěvek upraven 29.07.13 v 15:48
Jinak ja osobne si myslim, ze deti by se mely mazat 50tkou, ze je v techlech vedrech a pri te ozonove dire co tedka je, 30tka malo…a je nesmysl psat, ze ve stinu 30tka staci, pokud se jde mama ci tata s ditetem koupat, tak tezko horko bude ve stinu ze?, jedine tak v krytem bazene
a jak je znamo ve vode to opaluje 2× tolik, takze za mne jedine 50tka ![]()
Můžu doporučit Biodermu 50 - malý je atopik a tu jedinou snese. Ale je teda dost drahá…
@alien21 píše:
Můžu doporučit Biodermu 50 - malý je atopik a tu jedinou snese. Ale je teda dost drahá…
tu máme taky ![]()
Ja jsem tez koupila Biodermu a dost bojuju s roztiranim
, plus je pak mala cela bila ![]()
@MV313 píše:
Ja jsem tez koupila Biodermu a dost bojuju s roztiranim, plus je pak mala cela bila
No roztírá se hůř, ale zase alespoń mám kontrolu, že jsem natřela všude
!
La Roche Posay Anthelios SPF 50 a spokojenost. Používám i na sebe a roztírá se dobře. Navíc je to 300 ml tuba, tak to asi i dlouho vydrží ![]()
http://www.daylong.cz/…m-id646.html
nic jiného bych nebrala, mám 6měsíčního prcka a mažu ho tímhle - no a samozřejmě neopalujeme ani mimi ani sebe a pozor na chemii v opalovacích přípravcích pro mimi, více ti poradí v lékárně ![]()
@kjhui píše:
No musí být přece ve stínu a zároveň být namazaný min 30tkou.. on někdo takhle malé prcky bere na přímé slunce?![]()
Bohužel bere. Zrovna včera na Mladoboleslavském koupališti, tipovala jsem, že tomu prtěti nebylo ani půl roku
a dost dlouho ho cachtali v bazéně na slunci.
@alien21 píše:
Taky máme
Má minerální filtr.