Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Nejnovější recenze z kategorie Krémy pro děti
Přečtěte si článek: Opalovací krém pro miminka: Jaký vybrat?
@Vrtul hele,doufám že si děláš srandu, protože nevidím nikde nic, kdo by tě kritizoval ![]()
@Lama Lama píše:
ne to je blbost.
tak v tom případě třeb afaktor 20 je tedy mazat každých 20 minut. v případě celodenního koupáku tedy mazaT aspoň 15× ![]()
@Bavi píše:
Holky a ty informace o tom že se musí 50 máte odkud? Já totiž právě dnes byla vybírat v lékárně a pan lékárník mě ujištoval že 30 určitě stačí. Tak jsem koupila daylong.Mimo jiné je u něho výhodné, že stačí mazat jednou denně
Jak to? Ten faktor přece nechrání celý den ne? ![]()
@Tereza1986 no to já právě nevím, proto jsem se na to ptala. Konkrétně ale u toho daylongu mi bylo už několikrát řečeno že stačí namazat jednou denně. tak trošku mi to i sedělo podle názvu
My byly na konci června v Řecku- teploty 30+ a prcka( 14 měsíců) jsem mazala mlékem od LaRoche Anthelios Dermo-Pediatrics SPF 50+ a jsem s ním moc spokojená ![]()
@Bavi ne rekla jsem jen svuj nazor a ty take. Ale posledni dobou mi prijde ze tady nekdo s necim prijde a hned ho odsoudi jen proto ze to dela jinak, po svem. Jo a možná to vyznělo jako narážka. Nebudu sa v tom patlat uz.
Mazání jednou denně bych moc nevěřila…takhle jsem si jednou spálila nohy a to jsem typ tmavé oči i vlasy…
Nebylo teď v D-testu, že Daylong právě pohořel, protože měl špatnou voděodolnost? Měla jsem pro děti Daylong, DM, Biodermu a teď Avene. Jsou ekzematici. Nejlíp sedlo Avene. DM dělal strašné skvrny (nakonec z plavek jsem je dostala žlučovým mýdlem, ale z triček ničím). Bioderma se blbě natírala. Řekla bych, že je to hodně individuální. Nevěřím, že stačí se natřít 1× denně, zvlášť u dětí.