Opatření, když mám opar

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4880
18.5.11 17:40
Mišulkamíša píše:
hm tak to já jsem fakt blázen, jdu si tu roušku sundat a začít se chovat normálně :-) ale tu náplast si dám :-)

Já je teda moc nemám, většinou se mi udělá, když si večer před spaním vyčistím zuby a nedám si pomádu na rty, tak ráno už mě svědí ret..okamžitě dám na to místo náplast a do večera zmizí a nestačí se ani vyklubat.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
18.5.11 19:21

ja mela opar uz v porodce a taky ho mam kazdej mesic, nepusinkuju, mam ho prelepenej tou hojivou naplasti a ruce si desinfikuju tim gelem, pokud si sahnu na pusu, po umyti si pusu utiram do papirovy uterky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
18.5.11 19:36

Tak já na opary trpín od malička. ( jednou na dovolený se mi druhý den udělal opar vedle oparu po celý puse… vypadala jsem jak havajský domovník :mrgreen: ).
Po vyzkoušení všemožných mastiček, které chvilku fungovaly, ale za chvíli přestaly, léčím opar vajíčkem z oriflamu. Nosím ho pořád u sebe a kdž cítím takové to pálení, hned mažu a mažu. Pořád! N2kdy to zabere hned ,někdy to nepodchytím a když se oběví, zase mažu. Hodně rychle se to léčí s touhle mastičkou. Aspoň u mne.
Měla jsem ho už 2× co máme malého a se snažím ho nepusinkovat a aby mi nesahal na pusu. ( což někdy prostě ulítne ). Nic víc a v pohodě. Pokud není k tomu nějak náchylný, tak mysalím, že ho nechytne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
18.5.11 19:55

no já mám bohužel špatnou zkušenost - opary mívám často, z leknutí, ze stresu, z únavy :-?

Terezka ho ode mne chytla, když jí bylo 5 měsíců a trpěla těžkým atopickým ekzémem. Dostal se jí do záhybů na krku a museli jsme kvůli tomu být 14 dnů v nemocnici na kapačkách a jizvy má na krku doteď :cry:

nikdy už ho ona sama neměla a Honzík ho nikdy ode mne nedostal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.11 23:47
No, to jsi mi ale spíš uklidnila, že pokud to mimčo chytí, nemusí to být hned katastrofální, jak všude čtu, co ten virus může způsobit. I když je pravda, že ty hodně špatný konce jsou u novorozenat a u dětí se špatnou imunitou.
alla píše:
no já mám bohužel špatnou zkušenost - opary mívám často, z leknutí, ze stresu, z únavy :-?

Terezka ho ode mne chytla, když jí bylo 5 měsíců a trpěla těžkým atopickým ekzémem. Dostal se jí do záhybů na krku a museli jsme kvůli tomu být 14 dnů v nemocnici na kapačkách a jizvy má na krku doteď :cry:

nikdy už ho ona sama neměla a Honzík ho nikdy ode mne nedostal…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.11 23:51
jojo o tom kelímku už sem taky slyšela, já si pořídím úplně všechno co mi tady holky doporučujou :-)
lenous píše:
Tak já na opary trpín od malička. ( jednou na dovolený se mi druhý den udělal opar vedle oparu po celý puse… vypadala jsem jak havajský domovník :mrgreen: ).
Po vyzkoušení všemožných mastiček, které chvilku fungovaly, ale za chvíli přestaly, léčím opar vajíčkem z oriflamu. Nosím ho pořád u sebe a kdž cítím takové to pálení, hned mažu a mažu. Pořád! N2kdy to zabere hned ,někdy to nepodchytím a když se oběví, zase mažu. Hodně rychle se to léčí s touhle mastičkou. Aspoň u mne.
Měla jsem ho už 2× co máme malého a se snažím ho nepusinkovat a aby mi nesahal na pusu. ( což někdy prostě ulítne ). Nic víc a v pohodě. Pokud není k tomu nějak náchylný, tak mysalím, že ho nechytne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí