Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zkušenost nemám, ale neboj se, oni ji pomůžou a zanedlouho budete spolu
![]()
Taky doufám,jak mi ji odváželi do té Ostravy, vůbec jsem to nezvládla, museli mě dát sedativa.. mám o ní velký strach
A ty jsi po císaři nebo po normálním porodu? Pokud budeš v pořádku,můžeš podepsat revers a jet za malou.
Po normálním porodu ,ale léčím se s ledvinami ,tak mi to rozmlouvají..
To bude dobré. Může za ní tatínek.
nestresuj se, ať si brzo zdravá a můžete být spolu.
Ahoj, mám zkušenost. Syn se narodil 35 tt, akutní sc, navíc byl hypotroficky a měl 2 kg. Diagnóza atrézie jícnu, druhý den ho operovali v Motole. V říjnu mu bude 6 let a je naprosto zdravý
. Pokud chceš nápis SZ, co tě bude zajímat, ráda odpovím. Drž se, taky jsem byla totálně v háji, vada není zjistitelná na utz, tak to byl dost velký šok. ![]()
Mě to taky vyděsilo, že to neviděli na ultrazvuku, na operaci jde v neděli , nechápu na co čekají,když mi ji včera odvezli a ani mi nedovolili jed s ní.
@Mráček1 píše:
Po normálním porodu ,ale léčím se s ledvinami ,tak mi to rozmlouvají..
Tak to chapur,to bych dala na lékaře,musíš být fit pro malou,až ji propustí z nemocnice ![]()
@Mráček1 píše:
Mě to taky vyděsilo, že to neviděli na ultrazvuku, na operaci jde v neděli , nechápu na co čekají,když mi ji včera odvezli a ani mi nedovolili jed s ní.
na utz v těhotenství to obvykle vidět není, dá se jen usuzovat, např. podle velkého množství plodové vody
malá je zajištěná a lékaři mají jistě důvod, proč ji neoperují okamžitě, zřejmě by ti vše vysvětlili, kdybys tam mohla jet - o tom ale rozhodne lékař, který tě ošetřuje v NJ
zkus se s ním domluvit, že za ní pojedeš a vrátíš se zpět, nechají tě u ní jen chvíli, určitě tě s ní v nejbližší době nehospitalizují, je na JIP
Poruba je špička v našem kraji, mám osobní zkušenost
hlavu vzhůra, prognóza je pozitivní, u drtivé většiny dětí se jedná o izolovanou vadu bez dalších komplikací a bez omezení pro další život
Zítra v 10by malá měla jít na operaci, nevíte po jaké době po porodu můžu odejít? Nemůžu už tu bez ní vydržet