Operace štítné žlázy, rostoucí uzly - Praha

P.
2302
26.8.25 12:58

Operace štítné žlázy - rostoucí uzly - Praha

Ahoj, dnes jsem dostala doporučení na odstranění štítné žlázy…mám od 2017 2 uzly…jeden teď roste 0,5cm za 3/4 roku…ač všechny biopsie (asi 5 za celou dobu) vždy v pořádku. Zvažují Motol, ÚVN, Homolka…a samozřejmě bych ráda termín co nejdřív. Nemáte někdo aktuální zkušenost? Přístup, termíny atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27747
26.8.25 13:17

Hlavně si pak najdi špičkového endokrinologa a né někoho kdo pojede jen podle tabulek, ale takového co tě bude poslouchat a řešit jak se cítíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
26.8.25 13:35

Toho mám…ale teď potřebuju orl chirurga… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
26.8.25 14:49

Sice neznám osobně nikoho ale mamka na tom byla. Odstranili ji štítnou žlázu cca 4-5let zpátky. Je zdravá jak rybka. Tak jen pro podporu, že asi není čeho se bát :).
Myslím, že byla v motole ale ruku do ohně bych za to nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
26.8.25 15:56

@Kikilol moc děkuju! Zkouším přesně Motol, ÚVN, Homolku..a ještě aby to bylo benigní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
26.8.25 17:37

Mne odstranili půlku v 2018 v Brně. Na OP jsem čekala 1,5-2 měsíce. Co se týče operatéra, toho se neboj. Tahle OP je lehká pro pacienta, těžší pro operatéra. Já sháněla OP ve dvou nemocnicích (jedna v Praze) a od známého (lékaře) a pak potvrzeno pozdějšími informacemi přímo z ORL, kde ležela, vím, že tuhle operaci dělá v nemocnici jenom jeden (tzn. zkušený) lékař.
Na e-miminu je už pár diskusí na tuhle tému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
26.8.25 17:47

@BeaL děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...