Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Velká prsa má kamarádka geneticky. Nebýt jich, schová se za břízku. Fakt chodící tyčka s prsama. Mela je vždycky a šíleně bolesti už v pubertě. Taky bych zvážila další úpravu váhy.
@azaleila píše: Více
no ona chce jít jako samoplátce, jen se jí na to mají všichni složit
2000 euro vydelas za 3 měsíce. Tak sup na brigádu a můžeš v listopadu jít na zmenšení. Je to docela levne u Vas.
@Anonymní píše: Více
Ale ona je Slovenka, ne? Takže o tom rozhoduje její pojišťovna u nich, ne? Nebo může jít na operaci i tady, na jejich pojišťovnu? Chce jít u nich a vybírá na to u nás eura ![]()
Pojišťovny nechtějí proplácet operace, které nejsou nutné.
U tebe stačí prostě pořádně zhubnout. Je to smutné, ale je to tak.
K tomu zařaď cvičení a nakup kvalitní podprsenky, zařiď si terapie a bude ti líp i bez operace.
Pokud ti bez operace líp nebude, tak si zajdi na brigádu a zaplať si to. Ale pamatuj na to, že jakmile začneš přibírat opět se ti ty prsa zvětší. A na ty zmenšovačky fakt nejde chodit co pár let.
@LilyJane s tim úplně nesouhlasím, jsem po operaci 10 let, i když jsem přibrala, prsa drží. 😅
@ircav píše: Více
Mám to stejně. Předtím šílené bolesti zad, mám zdeformované ramena od těch těžkých prsou, začala jsem se hrbit. O sebevědomí ani nemluvím. Nepomohlo ani zhubnout. Jak jsem už psala výše, mě to pojišťovna bez problémů proplatila. Po operaci se mi neskutečně ulevilo. Je to už cca 14 let, a prsa pořád krásně drží. Měla jsem 80G, teď mám 85C.
Uz tu bolo vsetko napisane, ale pridavam sa k tym co to povedali Cvicit a setrit - vaha pojde dolu a na operaciu v pohode nasetris.
Cvicenie sa ti hodi aj do buducnosti.
@Monchichik píše: Více
Na Slovensku už na Doniu vybrala 313 Euro.
Já teda nechápu, že mladá holka chce radši do sebe v narkóze dobrovolně řezat, než zhubnout. Však obličej a prsa jdou při hubnutí první dolů ![]()
@Salome123
není to pravidlo. U mne to nefungovalo. Ale nikdy bych tedy nezebrala na doniu.
@Salome123 Já zase nechápu ty neustálé sbírky na kde co a teď sem ještě budou chodit žebrat od sousedů…
Už tu nejmíň tři dny žádná žebrota nebyla. Takže pravidelná emiminovská dávka žebroty je při neděli tady.
Já jsem kdysi opravdu dost zhubla před operací s prsy /zmenšení/, ale výsledek byl takový, že jsem měla akorát velké věšáky / 80G/ na břiše
.