Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Proč hned nádor? Nejspíš ten stres, případně nějaká viróza. Kdyby to trvalo delší dobu, řešila bych to s lékařem.
Já to mívám od krční páteře. Bolí mě hlava vzadu a pokud se bolest rozjede, zvracím taky.
Zacvič si po chvilkách. Protáhni se pravidelně. Ber hořčík, B, C a D. Nejspíš to bude stresem a ztuhlostí + nějaká malá viróza. Až doděláš školu, uklidní se to. Kdyby ne, tak pak můžeš chodit po doktorech.
Také mívám občas bolest hlavy spojenou s nevolností. U mě je to od krční a hrudní páteře.
Krční páteř. Trpím na to od puberty.
Mně pomáhá spát úplně bez polštáře a cviky.
Ahoj holky,
včera večer mě náhle rozbolela hlava (celá zadní část) a přidružil se k tomu pocit na zvracení/nevolnost. Celou noc jsem měla potíže se spánkem, žaludek jsem měla jak na vodě, pociťovala v různých polohách nutkání ke zvracení, ale nezvracela jsem.
Ráno mě hlava znovu bolela, teď už je to lepší.
Pár informací k mé osobě: na migrény netrpím vůbec, obecně na bolesti hlavy. Jsem však hodně ve stresu, dokončuji studium a za chvíli odevzdávám diplomovou práci. Velkou část dní sedím u počítače, což jsem dělala i včera..
Myslím, že jsem večer měla i panickou ataku, začalo mi silně bušit srdce, dostala jsem zimnici a cítila u toho silnou úzkost.
Máte prosím někdo zkušenost, že takové stavy mohou být důsledkem stresu? Na internetu mi samozřejmě vyjela jako první diagnóza nádor na mozku, což mě hodně vyděsilo… problémy s řečí, rovnováhou ani očima však nepociťuji, ale asi tak měsíc zpátky jsem venku spadla - do té doby se mi to sice nestalo, ale měla jsem po dlouhé době baleríny a šla po dost nerovnoměrném povrchu a měla jsem pocit, že jsem o něco opravdu zakopla (takže bych to s tím asi snad neslučovala).
Budu moc ráda za vaše zkušenosti!