Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Zašla bych normálně na gyndu, většinou mají nějaké maličké okno pro akutní případy. Hlavně řešit co nejdřív!
Může pomoct i praktik, nechat moč vyšetřit a nasadit léčbu. Ale jinak urolog.
@Evkad @Yasmina21 Praktik mě samozřejmě napadl, ale minule mi urolog říkal, že při problémech se mám rovnou objednat už k nim, ani nechodit na uro. pohotovost do nemocnice a že rovnou k němu. Tak jsem z toho jelen…jelikož, praktik by mě asi stejně poslal k němu, ne?
@CatOnTheMoon děkuji! Mě právě mate ta bolest při močení. Teď jsem byla na záchodě a jemně to pálí už při celém močení, při tom domočování nejhorší a nerada bych, aby mě z gyndy hnali na urologii.
Pokud bolí a pálí při močení, tak je to na 99% urologický problém. Zítra bych zašla za praktikem nebo někam na urologii. Ale do čtvrtka bych nečekala.
Ale může ti poradit/zaléčit, jak vydržet do čtvrtku.
Pokud mi nefunguje odborný lékař a potřebuji pomoc, jdu k praktikovi. Většinou si poradí.
@Yasmina21 děkuji, do čtvrtka asi čekat nakonec nebudu, teď se mi ty bolesti v podbřišku změnily v bodání a začíná mi být lehce špatně…
Takže zítra ráno asi skončím se zkumavkou k praktikovi, no a uvidíme…
![]()
Teplotu máš normální? Jinak bych taky šla k praktikovi, ten píše ATB na zánět močáku zcela běžně. Většinou neposílá na urologii, to jen v složitějších případech.
Klidne zánět močáku, nacurej do sklenicky a hura za praktickou.
Zdravím vás, holky.
Už několik dnů mě pobolívá v podbřišku, momentálně mám takové tlaky, určitě je to o něco horší, než před pár dny a bolí to hodně dole, spíše vlevo…přidal se i takový tmavší hnědý výtok (je ho ale jen trošku) a bolest při močení - při domočování vyloženě pálení.
Mám primární amenoreu, menstruace u mě neprobíhá…
Nevím…jít s tím na gyndu, nebo na urologii?
Oba dva doktoři na gyn. i uro. mohou pouze ve čtvrtek a ani nevím, zda by ještě našli místo, kdybych si zavolala až zítra.