Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj ![]()
potřebovala bych poradit se jménem.
Blíží se nám termín porodu, který máme stanovený na 5.5.2013 víme, že čekáme chlapečka a jak jinak nemůžeme se doma shodnout
.
Už začínám mít noční můry, že porodím a dítě bude bez jména, protože rodiče se nemůžou shodnout
.
Moje varianta je Maxmilian nebo Max a manžel stále básní o jménu Nikolas a nic jiného, krom těchto 3 variant nechceme, ale kterou s těch tří ![]()
K příjmení HROMEK
Prosím, aby se hlasování zdrželi rýpalové nebo ten kdo by chtěl nadávat, že jsme nerozhodní, ano víme, jsme nerozhodní, ve jméně pro kluka jsme strašně nerozhodní, pro holky vybrat takový problém nebyl ![]()
Příspěvek upraven 26.03.13 v 23:55
V tomto případě bych se rozhodla až bych ho viděla. První pohled a budeš vědět, neboj se. ![]()
Maxmilian! Ja hrozne chtela Maxmiliana, ale vyskytli se nejaci kolem ![]()
@Litta
U nás to bylo taky tak…Měli jsme vybrané jména u prvního dítka i druhého, ale nedokázali jsme se rozhodnout-No, rozhodl až přítel v porodnici, kdy dítka koukla na svět a bylo ![]()
A co zkusit si predstavit jak na nej volas.Co ti jde lip pres pusu? Niko nebo Maxi.
Tak když kouknu na jména holek v metříkách, tak se mi k nim tak nějak nejvíc hodí ten Nikolas ![]()
Mi se líbí víc Maxmilian a oslovovat ho Maxi. Manžel zas říká, že by na něj volal Niku. Jako mi se líbí oboje, ale můj favorit se mi líbí víc si nemůžu pomoct
.
@Litta píše:
V tomto případě bych se rozhodla až bych ho viděla. První pohled a budeš vědět, neboj se.
Myslím, že musíš mít vyplněný papíry o jméně než porodíš ![]()