Opět přenáším...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
488
23.7.10 02:41

Ahoj holky, tak mám nástup 26.7. ráno, budeme opět vyvolávat. :roll: Protože z prvního porodu nemám na vyvolávání dobré vzpomínky, docela se děsím, ale na druhou stranu jsem ráda, že se už konečně něco začne dít. Budu už podle MS 42+1tt!!!

Holky, přeju vám, ať ty blížící se bouřky zapůsobí a miminka se sama rozhodnou podívat na svět. Já v to už bohužel nedoufám, protože včerejší nález je opět stejný - naprosto nepřipravené porodní cesty, miminko aktivní a nesestoupené. :cry:

Papa a zase se ozvu! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
skopkova.1
24.7.10 18:29

Ahojky holky..jsem ve 40+3tt a chtěla jsem se jen zeptat už asi pul hodiny mám šílený bolesti do zad,nemužu sedět ležet chodit prostě nic jak to bolí.Do toho jsem už dvakrát měla bolesti do břicha,myslíte že by to mohli být kontrakce ????Nekrvácim a plodová voda ze mě taky neteče tak si nejsem jista..Děkuji všem papa

• Citovat
  • Upravit
174
23.8.20 06:38

Ahoj holky :mavam:,
tak mě zajímá kolik z nás tady v těch vedrech opět přenáší.. Nebo kdo popř. přenášel i druhý těhu. Já u první dcery po 10 dnech vyvolávání. Naštěstí byla nachystaná jak ona tak i já, takže to bylo rychlé. Teď u syna jsem 40+2tt, tak nějak jsem doufala, že tentokrát to půjde dřív a zase prd. Já jsem krásně nachystaná, po posledni kontrole otevřená na 1 prst. Hlavička malého naléhá, už je fakt hodně nízko, takže doufám, že to bude zase rychlí. Ale porod sám od sebe zase NE a NE přijít a to tentokrát mám opravdu už tak měsíc poslíčky a stejně prd z toho.. :roll: tak mě zajímají zkušenosti dalších maminek :pankac:. Napadá mě jestli si moje tělo prostě neumí vytvořit hormony k porodu :nevim: :lol:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
24.8.20 17:34

@Kristina1990 Ahoj, přišlo mi upozornění na mail, že je v diskuzi nový příspěvek, já jsem tohle vlákno zakládala před deseti lety, když jsem čekala druhé miminko. Od té doby se mi narodily ještě další dvě miminka, to poslední před sedmi týdny. :) A musím ti tedy říci, že na tvé teorii o tom, že tělo neumí vytvořit hormony na start porodu, možná něco je, protože jsem měla vyvolávané všechny 4 porody. Tolik jsem doufala, že aspoň ten poslední bude přirozený bez tablet nebo kapaček, ale ne. Jako přes kopírák! Malá se narodila 41+3tt, dvě a půl hodiny po napíchnutí kapačky. :) Přeji ti, aby to u tebe nakonec bylo přirozeně a hlavně už brzy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
25.8.20 17:28

@Gargamel ty bláho :lol: Tak já pak schválně napíšu jak to dopadlo. Já zatím stále přenáším :lol: dělám vše možné, dokonce i manžela k sexu jsem přemluvila už párkrát, narozdíl u prvního těhu a jako stále nic :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
10.9.20 07:29

@Kristina1990 Kristi, tak jak to dopadlo? Promiň, že píšu až teď, nestíhám s miminkem a dalšíma třema dětma sem moc chodit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí