Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kam ten svět spěje? Vždyt´je to téměř na denním pořádku. Věřím, že dítě vrátí matce poté, co vystřízliví.
poslední dobou se to jen hromadí.. ale otázka je „Co jim probůh ty děti udělali???“
![]()
Četla jsem to odpoledne,bylo mi do breku
Chudinka malá.A věřím že ji holčičku vrátí
Udělala bych ty ženský to samý.
A myslím že vím kde ta ženská bydlí… a romské ghetto to není. Mezi námi - ona ani za střízliva nepůsobí dojmem normální osoby…
Těm, co týraj děti by měli udělat to samý, co oni dělají svým dětem.
Takové osobě by dítě vrátit prostě neměli. Pije a nazdar. Prostě opít v době, kdy mám na starost dítě, není v pořádku.
To je hrozne:(, kolik maminek ma tady prazdnou naruc nebo si preje uz nekolik let otehotnet a takova kur.a ( jinak to rict nemumim) si toho nevazi. Nejhorsi je ze ji dite pravdepodobne vrati ![]()
Tak z té zprávy se mi doslova otočil žaludek, neumím si to vůbec představit a vidět to na vlastní oči, asi bych té ženské něco udělala. Když si vezmu, jak mi zatrne při každém pádu, který moje malá absolvuje… nepochopím, že někdo ublíží dítěti schválně a ještě takovýmto brutálním způsobem. Vůbec si neumím představit, co si to dítě myslí - co se mu v tom mozečku honí, proč to MAMINKA
dělá.
Kráva jedná debilní!!!! Já to vidět tak jí tak rozbiju hubu… Tohle už není normální co dokáže udělat rodič svému dítěti!!!
no co je tohle za pí** - pardon za ten výraz ale tohle se jinak popsa nedá.. ![]()
Ano, je to děs.
Ale to co jsem četla včera bylo mnohem příšernější! Něco takového jsem v životě neslyšela, neviděla. Čisto čistá hrůza, že to sem ani nemůžu dát… (já se to snažím vytěsnit a nemyslet na to). Jen doufám, že to není pravda, že si to Blesk jen vymyslel.
Hmm, ale konec byl relativně dobrý. Ten páreček feťáků, co před třemi lety umlátil 18měsíčního chlapečka (vlastního), to byla ještě větší soda…
![]()