Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
weruuunka píše:Jura007 píše:
Hmm, ale konec byl relativně dobrý. Ten páreček feťáků, co před třemi lety umlátil 18měsíčního chlapečka (vlastního), to byla ještě větší soda…![]()
Ani to radši nepiš,
mě teď stačil ten článek, jak znásilnili rodiče měsíčního chlapečka.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ježiši, tak to snad ani není možné
![]()
chudinky děti, snad se dostanou do lepších rukou a ty násilníky a matky pozavírat
Hmm, ale konec byl relativně dobrý. Ten páreček feťáků, co před třemi lety umlátil 18měsíčního chlapečka (vlastního), to byla ještě větší soda…![]()
Ani to radši nepiš,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No to jsem právě měla na mysli. ![]()
Wiolla píše:weruuunka píše:No to jsem právě měla na mysli.Jura007 píše:
Ani to radši nepiš,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to už je vrchol zku..enýho hnusu
![]()
co to je ted za dobu,že čím dál častejc se píše o těhlech svinstvech
rodiče zavřít na dožití někam do lágru
![]()
eviliska píše:weruuunka píše:ježiši, tak to snad ani není možnéJura007 píše:
Ani to radši nepiš,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
chudinky děti, snad se dostanou do lepších rukou a ty násilníky a matky pozavírat
pozavírat ne, já na ně nechci platit…
atominnka píše:eviliska píše:pozavírat ne, já na ně nechci platit…weruuunka píše:ježiši, tak to snad ani není možnéJura007 píše:
Ani to radši nepiš,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pořádně je seřezat a poslat někam do lomu makat…
to je příšerný taková zvěrstva!
je mi opravdu líto té holčičky.
![]()
Nejhorší je, že takto malé děti se absolutně nedokáží bránit. Instinktivně hledají ochranu u svých trýznitelů, protože vědí, že bez nich by nepřežily vůbec. O měsíčním novorozenci ani nemá smysl mluvit, to je prostě naprostá šílenost. Ale ono to je všechno šílenost.
když dáte malému dítěti přes zadek (nejsem toho zastáncem), ještě se chce pochovat a nechat se utěšit…
je to hrůza, že jsou natolik bezbranní tvorové vydáni na pospas takovým zrůdám.
Jo bohužel tohle jsou ty nejhorší věci, jaký člověk může číst, slyšet-natož si je představit.....Často si říkám-jak má člověk normálně žít a fungovat, když ví, že se takové věci dějí.....taky se tyhle hrůzy snažím vytěsňovat, ale někdy to fakt nejde…nevím, proč teď často v poslední době myslím na tu nebohou Lucinku utýranou v roce 1993…
Nedávno jsem nechtěně narazila na případ ze Španělska-to nebylo o týrání, ale o naprosto šílené otřesné vraždě, kdy šílenej otec uříznul svojí 18ti měsíční dcerce hlavu a to ještě pře zraky 6ti leté sestřičky...........
Chtěla bych spasit svět a ubránit všechny děti před takovými hrůzami.....
A o tom, co bych s takovým lidským odpadem, který je schopen ubližovat dítěti udělala-to raději ani psát nebudu.....
Ditto, můžeš sibýt jistá, že pokud skončí ve vězení, tak tam se s nima nikdo nemaže. Vězni nejvíc opovrhujou těma, kdo ublíží dětem… I oni mají nějakou hierarchii - nejvýš stojí vrazi a tuneláři, pak násilníci, pod nima drobní zlodějíčci… No a pedofilové a vrazi malých dětí to dostávají ve vězení sakra sežrat… Teď zrovna jsem v kontaktu s jedním bachařem. Teda ne dneska, ale v současné práci.
Ani to radši nepiš,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na to nejde nic slusnyho napsat, to jsou zkur… sv..
![]()
Jura007 píše:
Ditto, můžeš sibýt jistá, že pokud skončí ve vězení, tak tam se s nima nikdo nemaže. Vězni nejvíc opovrhujou těma, kdo ublíží dětem… I oni mají nějakou hierarchii - nejvýš stojí vrazi a tuneláři, pak násilníci, pod nima drobní zlodějíčci… No a pedofilové a vrazi malých dětí to dostávají ve vězení sakra sežrat… Teď zrovna jsem v kontaktu s jedním bachařem. Teda ne dneska, ale v současné práci.
hmm…tak aspon nejaka spravedlnost ![]()
Jura007 píše:
Juro, o tom, že to tito lidé dostávají ve vězení sežrat, jsem slyšela. ale jak se to vlastně ostatní spoluvězni dozví? Za to tam kdo je?
eva valoi píše:Jura007 píše:Juro, o tom, že to tito lidé dostávají ve vězení sežrat, jsem slyšela. ale jak se to vlastně ostatní spoluvězni dozví? Za to tam kdo je?
No já myslím,že když někdo jde sedět jako pedofil nebo nějak ublížil dítěti
tak se bachaři vždycky postarají oto,aby se to správní vězni dozvěděli.Jenže známý dělá bachaře,a říkal,že mají novinku,že tihle vězni nesmí být na společný cele,aby jim právě někdo neskřivil vlásek
chudáčci ![]()