Oplodnění pomocí stříkačky

Anonymní
23.1.19 14:38

Oplodnění pomocí stříkačky

Zdravím,
s manželem se snažíme o dítě, ale určitý problém nám začal nedovolovat(spíše jemu) ejakulovat do mě. Na diskuzích jsem četla o oplodnění pomocí stříkačky. Má s tím někdo zkušenosti? Prosím jen relevantní komentáře, máme zdravotní/psychický problém a jsem už dost zoufalá. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1299
23.1.19 14:55

Celkem nedavno se to tu resilo. Musi se dodrzet nejakej postup, ale je to asi pomerne jednoduche. Zkus pohledat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
23.1.19 15:12

Jo jde, bez problémů. Moje druhé těhotenství tak vzniklo. :mrgreen: problém byl můj akutní zdravotní stav, který mi nedovolil mít styk v plodném dní. A protože to byl poslední možný měsíc vhodný k mému otěhotnění (na doporučení lékaře) po sedmi mesich klasického snažení. Tak jsme v zoufalství sáhli po této metodě. A jsem si na 90% jistá, že to byl ten den v pravý čas. Klidně se ptejte, co tě zajímá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.19 19:50

Ano, jde to a funguje to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.19 20:33
@Anonymní píše:
Ano, jde to a funguje to.

Můžu se zeptat jestli máš vlastní zkušenost? Popřípadě jaký je správný postup

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.19 22:10

Úplně v pohodě,otehotnela jsem tak třikrát,z toho jednou bohuzel SP. Žádný zvláštní postup jsem nedodrzela.Někdo doporucuje ejakulaci přímo do strikacky,ale já jsem sperma nasala z dlaně. Vstriknout jen hloubeji do pochvy,nesnazit se dostat k čípku. Pred tím mám i deti z normálního styku,ke strikacce jsme se uchylili,ze muz potřeboval delší cas a ja na sex moc nejsem 8) Kdyby se ty deti daly koupit v krámě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.19 22:15
@Anonymní píše:
Můžu se zeptat jestli máš vlastní zkušenost? Popřípadě jaký je správný postup

Zkus si najít nějaké diskuze lesbicek tady nebo na jiných strankach,jsou tam popsany i praktiky nasazeni hadicky na strikacku a vstriknout primo do čípku,ale dle mě ze zacatku zbytecne. Zasada je se spermatem co nejméně manipulovat,aby se poškodilo co nejméně spermií,nová sterilni strikacka a čisté ruce. Nekde je zmíněno riziko vzduchove bubliny a embolie pri strikani az do cipku,ale to riziko je mizive. Vetsi sance je zaneseni infekce. Nebo lze otehotnet i pomoci prstove metody,nabrat sperma a prsty zavést k čípku. Taky vlastni zkusenost. Ja na sex proste moc nejsem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.19 09:21

Taky potvrzuji, že to funguje. Jen stříkačka, žádné hadičky. A pak teda pro jistotu nohy nahoru :mrgreen: Nooo a teď teda čekáme dvojčata :zed: :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.19 09:30

Ano, ejakulace byla do kelímku a pak nasati do stříkačky a jen do pochvy. Vyšlo to hned na první pokus

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex