Opožděná nemocenská

71
3.9.15 00:19

Opožděná nemocenská

Stalo se vám někdy, že jste ten papír na peníze odevzdali v práci pozdě?
Má se odevzdávat koncem měsíce - nikdy jsem nemarodila, takže jsem nevěděla, že ho mám mít každý měsíc.. :? a když jsem to zjistila moje doktorka měla poslední týden v měsíci dovolenou, takže jsem ten papír odevzdala až 10. v dalším měsíci. Bylo mi řečeno, že se mi opozdí nemocenská.. ale o jak dlouho? :? :zed:
Ta první mi přišla až ke konci měsíce..
Je možné, že mi pošlou obě ty nemocenské najednou? Zase až ke konci měsíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66
3.9.15 05:22

Urcite ti to pošlou najednou od odevzdání lístků mají 30 dni na zpracování ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
3.9.15 05:26

@pooopelka me ji jednou účetní poslala pozdě( volala sem si na cssz-kde to vázne) a došla mi az dalsi mesic. Dávali si na cas-mají na to mesic od doručení a me to tehda taky tak doslo, takže sem byla mesic bez penez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
3.9.15 08:00

Me chodí pravidelně 10 dni po odevzdání listku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
3.9.15 08:13

Pokud ti předešlá nemocenská přišla až na konci měsíce tak to tam tvoje účetní poslala pozdě. Moje účetní to tam pravidelně posílá až okolo 15. dne v měsíci a za červenec mi přišly peníze až 31. srpna. Za srpen jsem si to už poslala sama na sociálku, protože opravdu nemám náladu čekat na peníze měsíc. Kdybych bydlela sama tak se můžu tak max. pást a půjčovat si na nájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6026
3.9.15 08:36

Počítej s měsíčním zpožděním, bohužel… stalo se mi to také, i když jsem neschopenku doručila 2.4. za březen, a nemocenská mi přišla až ke konci května (takže jsem pak dostala 2 najednou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
3.9.15 11:35

Já mám naopak opačnou zkušenost. Poslala jsem lístek do práce jednou poštou o něco dříve - posílala jsem tuším kolem 23. dne. Divila jsem se, že mi nemocenská došla brzy - místo cca 10. už 8. a ještě jen za 28 dní, místo 31. Tak jsem volala na sociálku, kde je chyba a nevím proč, ale účetní to odevzdala už 28. na sociálku. Což pak nechápu, proč se to může dát 3 dny předem, když sociálka pak vyplatí počet dní, kolikátého je, takže mi ty zbývající 3 dny dali s další nemocenskou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
3.9.15 15:20

To je systém, že by se z toho jeden po…
No můžeme být rády, že nám dají alespoň něco, když nás v práci „nechtějí“ :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat