Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sankce nehrozí, při kontrole si toho pravděpodobně nevšimnou a jestli to opravovat nevím, netuším jak je to moc důležitý údaj. Pro klid v duši to opravit muzete
Díky a do opravy u přihlášky vyplním zase všechny údaje, nebo jen to co se opravuje. Nemůžu to nikde najít
Já takhle dostala ELDP 4× než se strefili. Zapomněli mi tam nějaké měsíce, pak špatně částku, když už byly dobře měsíce i částka byl špatně rok. Nebo možná rok se opravoval jako první. Už nevím, je to pár let zpátky. A nikdo neříkal, že by měl být nějaký problém.
A všimli jste si toho sami nebo vám to zahlásilo chybný údaj a podání bylo zamítnuto? Pokud to bylo zamitnuto tak pošlete znovu, ten první nebude vidět a bude zamestnankyni chybět a při kontrole firmy si toho možná všimnou. Ale jinak bude oprava eldp s číslem 51 pokud pracovní poměr trvá. A hlavně aby tam byl správný datum opravy eldp ze dne. A vy máte špatně i přihlášku? Tak to udělejte opravou to je tuším číslo 5. Sankce za to nebude.
Nevšimli jsme si toho. Jde o název ulice bydliště. Správně má být Pavlouskova a já mám Pavlouškova takže to prošlo. Upozornila mě na to až kolegyně. A na té přihlášce (kód 5 oprava) vyplním správnými údaji jen řádeček co byl špatně jen to co bylo špatně, tiskopis tak jako bych ji přihlašovala poprvé.
@Alisa30 u té opravy bych vyplnila vše. Nebo si pro jistotu zavolejte na ossz tomu kdo vás ma na starost
Hezkou neděli všem,
Zjistili jsme, že na ELDP byl špatný název ulice u zaměstnankyně ( v nászvu ulice jsme měli Pavlouškova a a ona je to ve skutečnosti Pavlouskova. Musím podat opravné ELDP? I opravit přihlášku k OSSZ hrozí za toto nějaké sankce? Díky mockrát.